Saturday 22 October 2011

Senaste Mobiltelefoner: Hur länge är de senaste för?

Det finns en hel del mobiltelefontillverkare på marknaden. Some använda sin handel på den globala marknaden och har därmed större täckning medan vissa verksamma på en lokal marknad som kan vara begränsad till ett enda land eller ens en liten region eller län för övrigt. Detta påverkar deras inkomster intjänas och i detta avseende deras investering i hanteringen av verksamheten också. Alla dessa företag kämpa med näbbar och spik att fånga de största bit av den lukrativa mobiltelefon beslutsfattare 'paj. De har stora marknadsföringskampanjer riktade till tv-publiken eller genom tryckta medier eller genom värdefulla giveaways genom en tävling eller med hjälp av tredje part bas kund att stödja särskilda luren. Alla dessa taktik hjälp i en ökning av intäkter och skapa varumärkeskännedom också. Trots alla dessa åtgärder, är den största tröskeln för varje företags tillväxtprocess sitt utbud av mobiler och tekniken att det imbibes i den.

Senaste mobiltelefoner lanseras regelbundet som strävar efter att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken som finns tillgänglig och även rikta den till rätt segment. I verkligheten ändras tekniken så snabbt att när en handenhet når i händerna på konsumenten, har en nyare teknik som redan kommit. Detta tvingar företagen att komma med nya handenheter på regelbunden basis. Marknadsledande, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Motorola alla av dem försöker att hänga med varandra och även med trender av ny teknik.

Det skulle vara svårt att hitta en telefon som inte uppfyller dina krav. Nu en dag telefoner finns i olika storlekar och former tillsammans med olika applikationer för olika behov hos konsumenten. Det finns stilfullt trendigt telefoner för ungdom, branschspecifika / PDA telefoner för arbetande människor, grundläggande telefoner för lätta användare. De flesta av telefoner som lanseras i dag bär en stor skärm som är på behovet av timmen som vi börjar att sjunka till lättare elektronikprylar för vår dagliga användning. Tidigare har vi kommit ned från persondatorer till bärbara datorer och nu ganska snart skulle den platsen tas av netbooks och smarta mobiler.

Det största handenheten maker i världen, Nokia, har nyligen lanserat N97 Mini är den lättare och tunnare version av den mycket populära N97 enhet. N97 kommer med massor av funktioner för att ge dess användare en fascinerande underhållning tid, ge många resurser för att fånga bilden och har applikationer som kommer förinstallerade och kan laddas ner till din professionella och personliga behov. Man har en 3,2 tums skärm med ett QWERTY-tangentbord samt avståndsmätaren med accelerometer och handskriftsigenkänning som göra för visning funktionalitet. QWERTY-tangentbordet är användbart för att skriva långa textmeddelanden och e-post och även i att använda sociala nätverk som kräver en viss stor mängd för att skriva.

Samsung har också sett potentialen att fånga bildbranschen som kan replikeras produktionen av en digital kamera. Sin Pixon M8910 tolv är det absolut enhet i termer av att ta stillbilder. Det har en superstor 12 megapixel kamera med ett 28mm objektiv, autofokus, Xenon-blixt och makt lysdiod för att förbättra kvaliteten på bilden alltså tas. Dessa faktorer visar sig vara värdefullt och nödvändigt för häpnadsväckande stillbild fånga. Det har även en stor skärm som kommer väl till pass för visning dessa stunder och andra filmer / videoklipp som kan sparas.

No comments:

Post a Comment