Monday 17 October 2011

Vad du ska titta efter innan du köper Steaks Filet Mignon

Filet Mignon biffarna mest åtråvärda i världen åtminstone enligt de allra flesta. Denna otroligt magert, mycket anbud skära av nötkött är dyrt och svårt att få, och det måste tillagas på rätt sätt. Men, måste du börja med en stor bit kött innan du kan ens tänka på matlagning. Filet mignon kan vara den bästa i bitar, men i rättvisans namn också finns i olika kvaliteter. Om du ha kvalitet Filet Mignon Biffar, måste du veta hur du väljer ett korrekt sätt. Låt oss ta en titt.

Först måste du känna till egenskaper hos en bra Filet Mignon. Det är en relatively magert skära av kött med extreme ömhet, därför att det kommer från filé, en areal som inte används mycket av djuret. Den låga fetthalten i denna biff innebär att det måste kokas mycket försiktig att låsa i juice och förhindra uttorkning.

Det innebär också att välja högsta kvalitet över urval eller Välj gör mindre skillnad än den gör med några av de fetare nedskärningar. Kvaliteter av nötkött bestäms av synligt fett marmorering i biff. Filet Mignon Biffar har mycket lite fett, och därmed troligen inte kommer att visa mycket synlig marmorering.

Annan faktor som du måste tänka när man vill köpa en bra Filet Mignon är den färg. Aldrig välja kött som har en grå skiftning eller mörkfärgning skiftning till det. För att se till att du väljer en bra sänkning med Filet Mignon, hittar du att det faktiskt borde klarrött, skuggning mot en mörkröd. Den här färgen innebär att köttet som du har valt är mycket fräschare. Fräschare köttet, i det här fallet kommer att bli mycket bättre.

Denna lägre fetthalt innebär att ett felaktigt tillagad Filet Mignon Biffar kommer att vara mindre smakrik än du kanske gillar. För att förhindra en intetsägande steak, måste du laga mat med omsorg. Vi har nämnt den färg nämnda, men också komma ihåg att det fett som visas på styckningsdel som kommer att bli en bra signifier av kvalitet också.

Jolle eller i mycket matfett är inte önskvärd, utan se till att fettet av filet som du har valt ligger nära en sann vit. Skillnaden mellan de röda och vita kan faktiskt vara lite chockerande! Leta efter konsekvent tjocklek för att säkerställa korrekt matlagning hela. En biff som är tunn på ett ställe och tjock i en annan ska laga ojämnt, vilket resulterar i torra eller lättstekt kött.

Torr åldrande är ett annat område att ägna uppmärksamhet åt när du letar efter de bästa Filet Mignon biffar. Detta kött smakar mer smakrik, lukt starkare, och kostar mer. Detta beror på att köttet hängde i en kylare, som bryter ner tuffa vävnader och koncentrat smak som fukten avdunstar. Denna typ av steak kommer garanterat att smaka most flavorful och kommer att ha den ömmaste känsla i munnen, vilket gör det väl värt den extra kostnaden.

Var medveten om att flertalet av nötkött blött åldern, vilket ger en sämre biff. Detta beror på våt åldrande bevarar mer av vatten, ger större vinst från nötkött och en snabbare åldrande. Kommer dock att köttet smakar lika bra eller lika anbud.

För ytterligare smak i Filet Mignon Biffar, leta efter specialitet kött. Vall upp och färdiga kött sägs ha starkare och mer intressant smak än konventionella majs färdiga sådana, och kan vara värt det för en biff som har en låg fetthalt. Vi brukar få de flesta av smaken från fett, trots allt. Men en Filet Mignon det bästa för en anledning. Sin ömhet och finhet är värt kostnaden, om du väljer en stor biff och vet hur man lagar den.

Det finns mycket som du bör tänka när du funderar på att köpa Filet Mignon Biffar, men kom ihåg att i slutet av dagen, bör du titta på källan. Vad är rykte på den plats som du har beställt och köpt från och göra recensenter tycker att de är nöjda? Kom också ihåg att du kommer att behöva tänka på hur väl säljaren svarar på dina frågor och om de kan svara på dem klart och koncist.

Genom att ta tid att se till att du kommer att få rätt klippa, hittar du att du kan få en mycket mer delikat skära av nötkött. Medan Filet Mignon Biffar normalt mycket anbudet, har de en tendens att vara smaklös om du inte tar smärtor att välja rätt skär. Se till att du får klippa som kommer att ge dig de bästa resultaten.

Lär dig allt om hur du beställer Kött från Brian Garvin och Jeff West på vår blogg.

No comments:

Post a Comment