Friday 28 October 2011

Service för Föräldrar NRIs

På senare åren har det skett en fenomenal ökning av antalet unga som flyttar ut ur Indien i jakt på grönare betesmarker abroad. Och naturligtvis finns en proportionell ökning av antalet föräldrar tvingas leva ensam vid skymningen av sin livstid.

Djupt förälskad med sina vuxna ungar föräldrar gömmer sina gnagande rädsla att leva ett ensamt liv och bjuda adjö till sina barn med ett tårfyllt leende. Sina barn, å andra sidan också känna slits sönder mellan nödvändigheten av att göra karriär genom att flytta ut och plikt att ta hand om föräldrar i deras ålders höst. Beslutet att flytta ut blir mycket mer praktiskt om det andra syskon för att stödja föräldrarna men när de inte är NRIs verkligen önskar att det fanns någon att ta hand om sina föräldrar, särskilt i tider av nöd.

Att ta itu med denna stora moraliska dilemma utländska indianer (NRIs) och oro över deras föräldrar som bor ensam i Indien, en rad företag erbjuder nu tjänster endast är avsedd för föräldrar till NRIs i Indien. Ledande engångsposter Service portaler i Indien verkar online vilket gör att utländska indianerna att posta serviceärenden att klicka med musen och göra betalningar online.

Till exempel, om du vet att din föräldrar är sjuka och måste eskorteras till en läkare, du kan lägga begäran om hälso-tjänst med en vakt. En del ledande engångsposter leverantörer erbjuder också runt dygnet läkarmottagningen akut hjälp. När du utnyttja denna service, allt du behöver göra är att göra ett enda samtal till tjänsteleverantören och de kommer att ringa ambulans och göra nödvändiga åtgärder på sjukhuset.

Förutom sjukvård kan NRIs dra fördel av engångsposter tjänsteleverantörer att hjälpa sina föräldrar i vardagen. Som om du kan hjälpa dina föräldrar att betala räkningar hushåll, bistå dem i underhållet av sina hus genom att arrangera en rörmokare, elektriker eller en målare for skönmåla etc. Ledande concierge tjänster NRIs också ge stöd skatt ansökan-, försäkrings vägledning, underlättande att få pass, vigselbevis eller födelseattest etc.

Fast inget kan ersätta bekvämligheten av kramar ens barn kan NRIs fortfarande göra en värld av skillnad i deras nära och kära liv tillbaka hem genom att utnyttja NRI-tjänster. Och detta är precis grundläggande idén bakom framväxten av tjänster för föräldrar NRIs i Indien!

No comments:

Post a Comment