Saturday 29 October 2011

Tips om att köpa en högtryckstvätt för livsmedelsindustrin Industri

En högtryckstvätt har många användningsområden i handels-och industri-anläggningar. Det används i både små och stora industrier att hantera en mängd olika rengöringsuppgifter, såsom avfettning, lokalrengöring, golvrengöring, utrustning och maskinunderhåll och mycket mer. Ett ställe tryck tvättmaskiner är särskilt fördelaktiga i är livsmedelsindustrin.

En högtryckstvätt kombinerar högt tryck vatten och värme (varmt vatten och modeller ånga) att skapa en mycket kraftfull rengöring system. Det är vanligt att dessa maskiner ofta används i livsmedel tillverkningsindustrin, där renlighet och hygien i tillverkningsprocessen maskiner är mycket viktiga.

Följande är några tips på att välja högtryckstvättar för företag livsmedelsindustrin.

Trycknivå och flöde

Bromscylindertryck nivå, flöde ränta är de två viktigaste specifikationerna för högtryck. Trycket uttrycks i pounds per kvadrattum (psi). Det varierar från 500 psi till 8000 psi. Ju högre tryck, desto högre reningsgrad kommer att bli.

Flöde, som är en åtgärd för vatten som flyter genom produktion av maskinen, uttrycks i liter per minut (GPM). Det varierar från 0,5 gpm till 8 GPM. Normalt flöde ökar när ökar bromscylindertryck. Medan en högre effekt trycket är tillräckligt för rengöring jobb i enheter bearbetning av livsmedel, ett högre flöde kan inte vara så. En högre flöde ger högre mängden använt vatten och mer mängd vatten till spillo. Den är inte lämplig för platser som inte har tillräcklig Avloppen eller där vatten inte är tillräckligt tillgänglig.

Med tanke på detta är det viktigt att hitta en balans mellan flöde och effekt när man väljer en industriell högtryckstvätt.

Temperatur

Tre typer av utgående temperatur för ånga städmaskiner finns. Ett kallvattentvätt ger effekt vid rumstemperatur, medan en varmvatten högtryckstvätt ger effekt på 220 ° C. En Steam högtryckstvätt ger en uteffekt på 330 ° C.

När det gäller rengöring effektivitet, är en ånga högtryckstvätt den mest effektiva. Genom att lösa smuts och föroreningar, ångtryck städare ren helt enkelt fortare. Men man kan inte tillämpa ånga på alla underlag. Känsliga ytor kanske inte kunna motstå de höga temperaturerna dessa maskiner skapa.

Folk kan lätt bli förvirrad över vilken typ av maskin att välja. Har dock tri-mode maskiner introducerats av största leverantörerna att eliminera förvirring. Tre-läge högtryckstvätt maskinerna ger alla tre typer av resultat: kallt vatten, varmt vatten och ånga. Detta är en bra långsiktig alternativ för livsmedelsindustrin och tillverkning, såsom tri-mode system är lämpliga för i stort sett alla högtryckstvätt program.

Teknologi:

Det senaste årtiondet har bevittnat införande av ett antal tekniker i industriella maskiner högtryckstvätt. De mest användbara av dessa teknologier gör att maskinen stängs av automatiskt.

Maskiner med den här tekniken tillåter användaren att styra ON / OFF drift av maskinen med en spolhandtaget. När det inte finns utflöde genom pistolen i 30 sekunder (eller någon annan tidsram som fastställs av användaren), stängs maskinen av automatiskt. Användaren kan starta om maskinen genom dra in avtryckaren på pistolen scatter. Denna speciella teknik eliminerar oönskade slitage på pumpen och motorn, vilket förlänger livslängden på maskinen.

För att hitta den mest tekniskt avancerade, kraftfulla påtryckningar rengöringsmedel på marknaden idag, se till att rådfråga betrodda leverantörer som erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativ utrustning.

No comments:

Post a Comment