Friday 21 October 2011

Sony Ericsson Walkman-telefoner: Suverän musik på språng

Den berömda Sony Ericsson Walkman-serien mobiltelefonerna erbjuder de bästa telefoner utrustade med fantastiskt ljud och avancerade funktioner. These telefoner erbjuder kristallklart ljud utmatning, högt displayer upplösning och hög kameror upplösning. Walkman-telefoner uppfyller alla dina musik behov och du garanteras att få utmärkt ljudkvalitet. Förutom musiken features, dessa telefoner offer en videospelare, VGA kamera, meddelandetjänster såsom SMS, MMS och e-post, anslutningsmöjligheter som USB, infraröd-och GPRS. De är makt packad med underhållning funktioner inbyggda med high-end musikaliska ingredienser som FM-radio och 3D stereoljud teknik. Det går att välja från en rad av mobiltelefoner från cool kameratelefoner, musik jukeboxar till 3G clamshells.

De senaste Sony Ericsson W850i Grå är begåvad med imponerande funktioner som 262k färgers TFT-skärm, 2 megapixel kamera med 4 x digital zoom och fotolampa tillåter mängd anslutningsmöjligheter du överföra filer med vänner och familj. De sekundära VGA-kameran kan användas för göra videosamtal. Det enkla användargränssnittet gör det enkelt för dig att söka och spelar låtar och ladda ner dem. Den här coola telefonen är elegant inredda och drivs med avancerade Walkman funktioner. Med din Sony Ericsson W850i, klicka och lyssna till dina favoritlåtar på väg med hjälp på 1GB Memory Stick PRO Duo, vilket gör lokaler för musik, video och bildfiler. Med en inbyggd FM radion, njut ratta in önskat FM radiostationer och lyssna till all tid drabbats musik. Med trippelband UMTS-anslutningen håller handenheten du hålla kontakten med folket och världen, när som helst och var som helst. Mer intressant inslag i den avancerade 3G-telefon innehåller en FM-radio, videospelare och mycket mer. Videospelaren är utrustade med program som VideoDJ, PhotoDJ och Music DJ och handsfree-högtalare telefon låter dig göra en handsfree-samtal.

En annan anmärkningsvärd luren är Sony W960i en bärbar musikspelare som kommer med en pekskärm och 8 GB minne. En penna kan användas för att mata in text på pekskärmen. TrackID-funktionen ger tillbaka namnet på artisten, namnet på albumet och namnet på låten inom loppet av några sekunder. Den inbyggda kameran med skärmen som sökare kommer med lysande avbildning alternativ. Det bästa är 3G-tekniken som tillåter dig att ringa videosamtal. This Walkman-telefon kommer också med lysande messaging funktioner och anslutningsmöjligheter. Det tunna och lätta Sony Ericsson W960i erbjuder ett fantastiskt musikupplevelse. De 8 GB minne hjälper dig ladda tusentals utsöktaste ljudspår. Den 3,2 mega pixel kamera levereras med autofokus, foto ljus och 3X digital zoom. Handenheten kommer säkerligen att bli en följeslagare för musik entusiaster och för de som älskar musik och vill fortsätta sin musik på resande fot. Gör din dag fylld av glädje och underhållning med radio funktionen. De stora anslutningsmöjligheter inkluderar Bluetooth, WLAN och USB. Denna multi tasking kan köra musik i de vanligaste formaten. Du kan lagra upp till 8000 låtar. This Walkman-spelaren kan du hantera din musik som du vill.

Enkelt bläddra online mobiltelefon butiker och väljer Sony Ericsson Walkman-serien mobiltelefon som passar dig mest. Hitta attraktiv mobiltelefon behandlas med fantastiska erbjudanden på hotell och. Utnyttja specialerbjudanden med presenter i detta nya år. One Stop lösning för mobiltelefoner, online mobila affärer tar hand om alla mobiltelefonen behov. Därför är din favorit telefonen bara ett klick bort.

No comments:

Post a Comment