Friday 14 October 2011

Parfym Presenter Idé - Vad du bör veta?

Måste du tänka på följande fyra viktiga saker.

1.Har du lagt tankemöda på parfym som gåva idé?, 2.Valde du en parfym försiktigt från zillioner parfymer där ute?, 3.Vet ni om mottagaren önskar parfym som du har valt eller har i åtanke?, 4.Kommer det att vara till nytta för mottagaren?

Varifrån parfym presenter oftast slutar?

Många flaskor av parfym har ges under tid att bara sitta på en hylla och samlar damm. Detta är en sorglig sätt för någon gåva till slut upp. Det är mycket bättre att ta tid att hitta den perfekta parfym present till den speciella personen. Du vill gåva något som är användbar för mottagaren. Både du och de borde känna sig lycklig.

Vad typ av gåva att ge?

Först av allt du bör veta om mottagaren bära parfym?. Detta kan se ut en enkel fråga. Men du bör känna många människor har allergier, känslighet för doftämnen som skulle göra en parfym gåva ett dåligt val.

Vad om personer som kan inte bära parfym?

Det finns folk som kanske inte bära parfym men har en present som inkluderar

Parfym dospåsar,; Lotion eller Doftljus.

Misstag som män gör vid val av parfym gåva.

Män gör misstaget att välja ett doft har de luktade på en annan person för ett eller annat tillfälle och tänkande den speciella personen i sitt liv gillar det. Det är inte nödvändigtvis en korrekt beslut. Gåvan Giver bör ta sig tid att ta reda på vilka typer av doft den person gillar att bära och välj antingen samma doft eller en väldigt lika. Det gör att parfymen gåva en perfekt objekt.

Om du inte vet något om parfym ...

Incase om du är nybörjare i att välja en parfym gåva valet är enorm och kan vara överväldigande. Det är viktigt att förstå de olika typer av doftämnen som kan väljas.

Real parfym är verkligen dyrt!. Parfym flaskor är små och mycket vackra avsedda att representera personlighet doft och designern. Om du har mer pengar att spendera then gåva sant parfym är en väldigt trevlig val och mottagaren kommer att uppskatta det.

Vad händer om du har mindre att spendera?

Om du har mindre att spendera några bra val väljer att gåva Eau de Toilette som är åtta till femton procent eterisk olja eller Eau de Cologne, vilket är cirka fyra procent eterisk olja.

Eau de Toilette och Eau de Cologne är olika typer av doft som är mindre potenta. De kostar också mycket mindre och finns i en större flaska.

You går also try sample bottles of branded perfume companies. These stora namn erbjuda ett paket perfume gåva som kommer med flera små flaskor av deras doft i olika former. Det skulle vara ett mycket trevligt val för en parfym gåva när du har mindre pengar att betala.

No comments:

Post a Comment