Tuesday 11 October 2011

Kodak Zi6 HD Pocket recension videokamera

Om du vill ha en videokamera som lätt kan passa in i fickan, är Kodak Zi6 HD Pocket Video-kamera ena. Kodak är känd för att göra bra kvalitet billig stillbilds-och videokameror, och Zi6 är inget undantag.

HD video du kan ta är mycket vassa, uppvisar utmärkt klarhet. När spelas upp på en storbilds-LCD-TV, resultaten är utmärkta. Det är så små, men vad den levererar är enastående.

==> Köp Kodak Zi6 HD Pocket Video-kamera vid försäljning via denna länk <==

Som alltid med digitala videokameror, gör det inte bra när man har låga ljusnivåer, men förutom att, det är en stor artist. Hela vägen från zoom och makro, så får du levande bilder som rivaliserande dyrare videokameror. Du kan ändra kvalitetsnivåer mellan VGA, vilket är ganska dåligt - men VGA är alltid ganska fattiga, HD, och även ta dem på HD-60 kvaliteten, vilket gör att du kan vara flexibel. Alla videokameror ta stillbilder, liksom, men eftersom det inte var deras bästa avsett ändamål, det är inte orsaken du vill att den här videokameran, det är en bra extra plus, dock.

Här är några av fördelarna med Kodak Zi6:

1. Eftersom det tar vanliga AA-batterier, dock kan det vara mycket mångsidig. Det innebär att du kan köper en separat AA batteriladdare, på det sättet, och ladda upp så många AA-batterier som du tror att du behöver.

2. Dessutom, om du får slut på ström, kan du alltid köpa vanliga alkaliska AA-batterier. Batterierna är slut mycket snabbt, dock, så du ska byta ut dem hela tiden om du inte har förladdas ett gäng att hålla med dig.

3. Du har ingen möjlighet att lagra dina filmer om du inte har en SD. Detta innebär att det är mycket utbyggbara, dock. Du kan köpa så många SD-kort när du vill, på detta sätt, och aldrig tar slut.

4. SD kort tenderar att vara dyrare än en jämförbar Flash-kort, men de är också mycket mindre att bära. SD är troligen den mest vanliga storleken i digitala kameror och videokameror, nu.

Att vara rättvis, behöver den Kodak Zi6 modell några skavanker:

1. Grundinställningen hos kameran är HD, och kommer inte att kunna ändras till HD 60, som är irriterande.

2. Instruktionsfilmen manualen är ytterst saknas information nog att lära sig använda alla funktioner.

3. Och du kan lika gärna kasta bort den programvara som följde med CD, eftersom det tenderar att göra din dator lock-up eller kraschar, och det gör lite mer än du kan ladda ner filmer till datorn. Om du verkligen vill redigera videoklipp, måste du använda andra video paket redigeringsprogram.

Så är det främsta egenskaper är bra kvalitet på en mycket portabel storlek. Att det tar vanliga AA-batterier är ett bra försäljningsargument, dock, eftersom livslängden på batterierna är så kort, kommer du att ersätta dem mycket. Det går väldigt rimligt-kvalitet HD-video som håller sig väl även på stora skärmar.

Men påverkar ljudet av zoomen när du inspelningen. Priset är bra, så när du letar efter en video kamera som är liten, portabel tar vanliga AA-batterier och ger bra kvalitet HD-video kan Kodak Zi6 HD Pocket Video-kamera vara det du letar efter.

No comments:

Post a Comment