Wednesday 9 November 2011

Att hitta en bra ergonomiska stolar

Vad är en ergonomisk stol?

Du kanske har hört om dessa stolar redan och faktum är att denna typ av stol är ett begrepp. Det finns ingen perfekt design som anses ergonomisk. Det är verkligen upp till dig att få stolen att du behöver och det är upp till dig att bestämma om det är ergonomiskt nog. Det bästa sättet att se på det är att en ergonomisk stol att hantera frågor som behandlar produktiviteten på arbetsplatsen, trötthet orsakad av dålig hållning när du sitter, obehag, effektivitet, säkerhet, och även hälsa bland annat. Och ert ansvar som en som shops för ergonomiska stolar är att hitta den mest noggrant utformade en.

Vad behöver jag söka?

Nu kanske du tycker att en ergonomisk stol ser futuristiska och att du måste investera i allt som ser ut att från en annan planet. Detta är långt ifrån vad en ergonomisk stol är. Det finns många funktioner att titta på men du måste hålla ett par saker i åtanke när du väljer rätt ergonomisk kontorsstol. Här är några av de viktiga punkter:

Höjd - Ergonomiska kontorsstolar bör ha en höjd justerbart säte. Inte alla är en storlek så leta efter stolar som har dessa spakar under dem som krävs för en korrekt justeringar. Oftast är omkring 16 till 21 inches en bra standard höjd och det innebär att ha din arbetstagarnas fötterna på golvet hela tiden medan de sitter. Naturligtvis deras lår måste vara parallell med golvet och armarna upp till höger höjd jämfört med sina skrivbord.

Bredd och djup - När du letar efter en ergonomisk stol, måste du leta efter en som är cirka 17 till 20 inches i bredd. Detta är den standard bredd en ergonomisk kontorsstol. Djup hänvisar ofta till det utrymme från framsida stolen på ryggen, och inte hur djupt en kudde går när den är satt på. Vanligtvis, när man sitter ner, bör du ha ca 2 till 4 inches mellan baksidan av knäna och framkanten av sitsen. Detta gör för mycket goda ergonomi stolar.

Svankstöd - Detta avser stödet till korsryggen och detta är mycket viktigt. Den nedre är tillbaka där de flesta ryggbesvär startar och du måste ha platser som kommer att ta upp denna fråga och förhindra ytterligare skador. Kontrollera att dina stolar inte tvingar en att slöfock medan sittande. Detta kommer att sträcka nedre delen av ryggraden. Detta innebär måste du hitta en stol som är justerbart svankstöd både höjd-och djupled.

Back - Naturligtvis bör en bra stol har en bra övergripande ryggstöd och 12 till 19 inches i bredd av ryggen bör göra susen. Om ryggstödet inte är en del av stolen fullständigt, betyder det att du ska hitta en som är justerbar. Återigen är det uppmärksamhet på ryggraden som är viktigt här och de bästa ergonomiska stolen ser till att detta är väl skött.

Professionella kontorsstolar kommer att skapa olika utseende på ditt kontor. Mesh kontorsstolar eller hög rygg Executive Office Stolar executive kontorsstolar kommer att ge dig komfort under ditt arbete i Office.

No comments:

Post a Comment