Thursday 3 November 2011

Definiera dig med Blackberry 9500 Storm

Talrika märkesvaror affärer telefoner finns i th världsmarknaden men en kommer att vara mycket nöjda med den oumbärliga affärsfunktioner av Blackberry 9500 Storm. This 155 gram Compact Business telefonen är helt annorlunda från andra märkesvaror mobiltelefoner. Telefoni videosamtal och video streaming är de två unika egenskaper.

Mätning av 14mm djupa, 112.5mm lång och 62.2mm bred plus dess svart hölje stödja snygg i den här handen. Man kan inte stoppa sig själv från att uppleva kapacitiva teknik pekskärm i mobiltelefonen. Med automatisk Rotera skärmen alternativet kommer detta-skärm med SureType, prisbelönta screen funktionen.

9500-Storm är kapabla att konkurrera med någon märkesvaror företagstelefon. Den kan konkurrera med handenheter på iPhone, Apple, Omnia, Diamond och många fler. Detta är en användarvänlig telefon som levereras med flera anmärkningsvärda funktioner tillsammans med aspekter på verksamheten. QWERTY-tangentbord i den här telefonen behöver ingen introduktion. Lätt att använda tangentbordet mekanism tillåter användaren att mata in text eller numerik på skärmen på användarvänlighet. Denna fantastiska gizmo kommer med uppladdningsbart batteri som ger fem och en halv timmar för GSM taltid och 360 timmars passningstid.

Den anslutande tekniker som GPRS, EDGE, HSDPA av Blackberry 9500 Storm stöd snabb dataöverföring för affärsanvändare. USB-kabel-anslutning och Bluetooth-teknik kan säkerställa en filöverföring med kompatibla enheter och med 10 meters mellanrum. Dessutom finner man enklare navigationssystem, som tillämpningen av Blackberry kartor finns på GPS av denna apparat. Dessa alla funktioner är givande för det moderna företagsanvändare. Det finns en funktion som kallas som röstmemo på denna enhet.

Denna funktion kan hjälpa dig att göra samtal utan egentlig uppringning antalet berörda personen. En individ behövde bara trycka ner en knapp och tala namnet på den personen. Så snart som namnet på den berörda personen svarade av telefonen, kommer samtalet automatiskt att kopplas till den personen. Dessutom kan man mata bilden med telefonnumret till någon särskild att njuta av fotografering. När kommer du att få kalla från den personen nummer, hans / hennes bild visas på skärmen.

Andra grupper av personer som eleverna skulle älska att höra om de exklusiva funktioner betytt för dem. Kamera älskare kan ta många bilderna och spela in flera filmer med 3,15 megapixel kamera som är utrustad med den här telefonen. Musikälskare skulle verkligen uppskatta den melodiska ljudkvalitet den inbyggda musikspelaren. Denna musik spelare stödjer avancerade musikformaten som AAC, AAC +, MP3 etc. Dessa alla funktioner bidrar till att förklara den här mobiltelefonen som en komplett telefon.

Ett plus punkt för både privat och företagskunder är att 9500 Storm är välsignad med flashminne på 128 megabytes. Business användare kan lagra deras viktiga filer och allmänna användare kan lagra sina musikfiler, bilder och andra filer med levande minnet lagring av denna smarta telefonen. Intressant, kan man utöka minneskapaciteten i detta 8GB gizmo upp med microSD-kort. Alla funktioner antingen affärsrelaterade eller personligt bruk baserad göra Blackberry 9500 Storm värdefull mobiltelefon för hela världen.

No comments:

Post a Comment