Thursday 3 November 2011

Motorcykel Skinnjackor och olika typer av läder

Innan shopping för en skinnjacka, precis som de flesta människor, du skulle förmodligen också söka på internet för tips om hur man köpa rätt motorcykel jacka. Och du kommer bli förvånad över hur med ett klick, får du översvämmas med tusentals artiklar som talar om att köpa tips för motorcykel jackor.

Denna artikel kommer inte att fokusera på att tala om att du ska få en jacka som är bekväma, som passar rätt eller som är gjord av slitstarkt material eller äkta läder. I stället är syftet här artikeln att ge dig kunskap om de olika typerna av läder så att du kan göra ett välgrundat beslut nästa gång du går ut och shoppa en motorcykel skinnjacka eller någon annan typ av skinnjacka och att du inte dig inte luras konstläder poserar som äkta.

Den första typen av läder vi ofta ser är Getskinn. Denna typ av läder är en bra allround-läder. Du kan använda denna läder att bära som en elegant eller casual jacka. Det är också bra att bära det som ett jackan att det är hållbart nog. Faktum är att många militär jackor gjorda av denna typ av lädret. Dessutom är det lättare i vikt jämfört med oxläder och har en fin känsla av sten säd på dess konsistens.

En annan typ av läder är lammskinn som är en av de mjukaste typer av läder. Dock har mindre rivhållfasthet jämföras med getskinn, kohud-eller horsehide samt används ofta jackor mode läder. Om du vill ha en extra läder jacka som du kan använda i sociala sammankomster, en som ser bra ut men behöver inte vara för tufft eftersom du kommer bara vara glada att är lammskinn vägen att gå.

Mattans läder är tiden populär för att vara en mycket tuff typ av läder. De flesta motorcykel jackor är gjorda av kohud och det är inte konstigt varför. Det är mycket stark och tung och kan verkligen skydda en ryttare från nötning vid krascher. Men det är också smidig och bekväm att bära. När du letar efter en motorcykel jacka, är det en bra idé att undersöka lädret noggrant för att kontrollera dess robusthet. Ännu bättre, lita på märken som garanterar äkta oxläder.

Fällen är också en populär typ av skinnjackor som också är starka och är kända för att kunna hålla bäraren varm på hög eller låg höjd. Medan horsehide är jackan för att gå om du söker ett robust hållbarhet. Det väger lite tyngre än getskinn, men det är också bra att gå så en jacka du kan bära när som helst.

Det finns många typer av lädret. Några är kända för att vara starka och hårda, andra är flexibla, andra är mjuka. Vi vet vilken läder är vilken det blir lättare för dig att veta vilka läder leta efter när du handlar för motorcykel jackor eller någon annan typ av kläder.

För mer tips och information om MC skinnjackor, kolla rockytopleather.

1 comment:

  1. Hello Dear Sir,

    Greeting from Speejak Company.
    We like to inform you, we are real Manufacturer & Exporters of Motorcycle Gloves, Driving Gloves, Motocross Gloves and All type of Leather and textile Racing garments.

    We hope that we can provide you the best quality products and Best prices according to your expectations so keep in touch with us for future business relationships.

    We shall produce your products with your company logo and labels as per your choice at very reasonable prices so Please come to our site.http://www.speejak.com.

    and select your require items whatever you have needed at this time.

    we are waiting from your good response.

    Thanks

    Regards,

    Muhammad Danish
    SPEEJAK COMPANY.
    Email, info@speejak.com, speejak@gmail.com,
    Phone, +92524570126 Mobile, +923348071354

    Website, www.speejak.com

    skype id, SPEEJAK . COMPANY

    ReplyDelete