Thursday 3 November 2011

Pruta och få ett bättre pris för din bil reparationer

Köpslående, inte något som vi britterna är kända för. Det kan kännas pinsamt och skrämmande be om prisavdrag, men gjort på rätt omständigheter köpslående kan bokstavligen spara hundratals pounds.

Bil köper är kanske ett område, där vi anser det lämpligt att pruta till ett bättre pris. Det är vanligt att ha ett möte i förhandling inte bara på priset på din nya bil, men även priset återförsäljaren erbjuder dig för din bil.

Processen kan raka tusentals av det begärda priset och gjort rätt det kan även vara roligt. Men när du har köpt din bil gör din köpslående färdigheter gå ut genom fönstret? Tänk på detta ... har du kört bilen, problem gratis för ett antal år.

En dag växellådan misslyckas och du blir utan transport. Du betalar ett besök till din återförsäljare eller lokala garage och är chockad över att höra att växellådan reparationer kommer att köras till hundratals pounds. Om detta belopp lämnar en buckla i din plånbok inte bara komma överens med pris och fortsätta med ersättningsinvesteringar - pruta i stället! Är chansen att du kommer att få en rabatt och du kommer inte att vara kränkande någon.

Tänk på att alltid göra din forskning när de försöker att få det bästa priset på en bil reparationer. Åka runt och komma ihåg att franchise återförsäljaravtalet förmodligen kommer att ta ut höga priser bara för att associeras med bilen.

En lokal, fackverkstad skulle troligen ha en riktigt angelägen pris men ändå inte rädd för att be om en rabatt. Om en rabatt inte är tillgänglig be om något annat, som en fri förlängd garanti. Och inte lämna den där. Varför inte be om att bilen ska levereras tillbaka till ditt hem eller arbetsplats? Man kunde med begära en tjänst betjänt så den anländer med dig tillbaka i ursprungligt skick.

Pruta är inte personligt - det helt enkelt en förhandling taktik som ska användas inom bilbranschen. Dessa bilreparationer kan hamna en hel mycket billigare än du tror. Ge det en chans!

No comments:

Post a Comment