Tuesday 1 November 2011

The Perfect smycken fält För varje tillfälle

Smycken lådor är den perfekta presenten för många tillfällen under året. Bortsett från den traditionella Gifting högtider som jul-och Alla hjärtans dag, de är även ett bra sätt att säga att du bryr dig på mors dag, påsk och andra speciella tillfällen.

Perfekt till jul

Oavsett om du behöver köpa en present till en mor, syster, hustru, flickvän, dotter, brorsdotter, eller kvinnlig vän, är en trevlig smyckeskrin alltid det rätta valet. Utsmyckade trä smycken lådor lägger till visuell till nästan vilken inredning som helst, så du kommer inte gå fel att välja ett av dessa. Om du vet hur hon föredrar att pryda hennes hem, kan du välja även för en vävnad som smyckeskrin i hennes favoritfärg.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en stor smycken semester, vilket innebär att det är också en stor smyckeskrin semester. Visa henne just hur mycket du bryr dig genom att placera som halsband diamant resa inuti en vacker smyckeskrin. Hon kommer skatten både i årtionden.

Smycken lådor Svarvade påsk korgar

I år kan påskharen lämna din dotter något speciellt vid dörren. Snarare än en korg, fyller en stor låda ballerina smycken i choklad godis. För yngre flickor, tuck en liten ballerina låda inne i sin korg.

Graduation

Om någon du älskar handlar om att ta examen, kan hon planera för sitt nya vuxna liv och nya vuxna inredning. En dekorativ smyckeskrin är ett bra sätt att hjälpa en nyligen grad övergången till karriär världen.

Mödrar Love Smycken Boxes

Mors dag är en utmaning för de flesta söner och män. Snarare än att köpa hennes annan flaska parfym, för en fantastisk smyckeskrin att ersätta den slitna en hon haft i flera år. Det kommer att visa hur uppmärksam du är.

Dop smyckesskrin

De flesta kvinnliga spädbarn få små guld kors och andra smycken på deras dop eller andra religiösa övergångar. Tyvärr Ofta vackra gifts vilse. Överväga att ge mamman en vit ruta tyg smycken för att lagra dessa skatter tills hennes barn kan uppskatta dem.

Bröllop

Brudar också ofta få smycken på deras bröllop dagar. Hjälp henne att hålla dessa något gammalt skatter i släktklenod tillstånd med en liten smyckeskrin som kan stoppas undan på ett säkert ställe.

The Birthday smycken fält

Naturligtvis, smycken lådor alltid bra för födelsedagar. Om hon älskar smycken, kommer hon att älska en fin låda för att lagra allt. Om hon redan har en låda, se om det är overstuffed. A andra rutan or ett Större videoaffisch, skulle kunna just vad hon behöver sortera sina smycken ut igen.

Fars dagsrutor

Ett smyckeskrin till Fars Dag? Ja. Mäns smycken lådor kallas också betjänt lådor. Fäder älskar dem eftersom de är en lämplig plats att förvara nycklar plånböcker, telefoner cellen, handdatorer och andra elektronik they tote runt med dem. Vissa även komma med utrymmen för laddarna.

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes 123: Shop för en perfekt smyckeskrin. Sin expertis om smyckeskrin ger en inblick i en värld av smycken lådor och armoires.

No comments:

Post a Comment