Tuesday 1 November 2011

Varför använda ett rullande Backpack?

Det finns många skäl att använda dem och jag kommer att lägga ett par i denna artikel. Från skola till arbete, kan du finna en användning för ett rullande ryggsäck där du behöver bära mer än du kan hålla med armarna.

Det finns rapporter som visar över 4000 barn kommer att få skadas av ryggsäckar varje år, och att rapporten gjordes under 1999 som visar de sannolikt har ökat med nu. Det enda som kan förhindra det är den ökade populariteten av rullande ryggsäckar.

De tar huvudsak nästan all smärta och tyngd av att barnet rygg och lägga den på marken. Med hjul som låter ryggsäck åka vart du går, har du ingen anledning att göra något annat än bara få de böcker eller laptop där inne och bara rulla på bredvid nästa hållplats.

Om du har att bära runt en bärbar dator som är mycket vanlig i universitetsområden dessa dagar då du vet hur tunga dessa saker kan få, särskilt mot ändarna av dagen. Det rullande laptop ryggsäckar kan vara rikligare när du gör du måste bära dem men andra gånger de bör bli bra.

Ett bra ryggsäck kommer att se anpassat till situationen och kommer att få människor att gå där de måste gå. Var inte rädd att prova några olika stilar och se vad som händer. om du tror att du inte gillar det, prova en ut och du kommer att bli förvånad.

De enda gånger du inte kommer att kunna använda en som det är avsett är i trånga platser eller på ojämn mark. Mer än troligt att du kommer att kunna använda den nästan hela tiden.

De gör även en fin present till personer du känner gå i skolan eller måste bära runt en massa böcker, oavsett orsak.

No comments:

Post a Comment