Wednesday 2 November 2011

Samsung F480 Player Style: Mobiltelefon med exotiska Fördelar

Samsung har någonsin lagts fram olika prylar med många avancerade funktioner. Unik design och briljant senaste tekniken är styrkan med Samsung mobiltelefoner. Detsamma kan förväntas med Samsung F480 Player Style i alla aspekter. Denna smarta telefonen är en komplett touch screen telefon som kommer med släta och mjuka kanter. Denna attraktiva telefonen väger 91 gram bara samt sina nycklar mycket enkelt att använda. Vackert utformade F480 är utrustad med underbara mobil teknik. Fabulous kraftfull bildhantering och god kvalitet bilden har lagt den här telefonen i den övre kategorin av mobiltelefoner.

Underbar inbyggda 5 mega pixel kamera med hög bildkvalitet fånga funktioner kommer med denna gadget. Autofokus och blixt funktionen är de två bild förbättra alternativen med huvudkameran menyn. Bortsett från stilla fånga av bilder kan man registrera filmer också med den här 5 MP kamera telefon. Alla populära videoformat som MPEG4 och H263 stöds av kameran för videoinspelning och uppspelning av video. De tagna videosekvenser kan spela in, redigera, lagra och spela på den här smarta telefon via videoredigering inslag i kamerans meny. Man kan även blogg ens personliga bild och videoinspelningar samt att dela och lagra dem i telefonen galleriet. Videosamtal är den mest exklusiva kamerafunktionen. Man kan enkelt delta i ett 3G video samtal med andra kompatibla enheter.

Denna senaste mobiltelefon är välsignad med lysande ansluta teknik. Klass 12 GPRS stöd åt snabbt Internet. Bluetooth-med A2DP tillåter sina användare att överföra sina filer med mycket fortare hastighet. Dessutom kan många musik-filer, bilder och videor delas med andra "enheter med USB-stöd för anslutning. Denna tri-band telefon stöder olika GSM-nät inklusive (GSM 900, GSM 1800 och GSM 1900). Så man kan besöka någon liten yta med den här telefonen eftersom den stöder världsomspännande täckning. WAP 2.0 och XHTML och HTML-läsare kan hjälpa till att få tillgång till Internet.

Användarna får skicka och ta emot meddelanden med Samsung F480 Player Style. Den MMS kan göras med texter bilder och videoklipp. E-postmeddelanden kan även skicka och fick på omedelbar grund. Andra meddelandetjänster alternativ inkluderar Förprogrammerad text och snabbmeddelanden. Så man kan uttrycka sig på ett mer bättre med nära och kära. Om underhållning inslag i F480, kan det sägas att bra musik inslag i denna telefon kan underhålla någon. MP3, AAC och AAC + är avancerad musik format stöds av inbyggda mediaspelaren.

En annan underhållning alternativ för användarna är FM-radio. En individ kan lyssna på hans favorit RJ: s program igenom Stereo Radio var som helst. Ljudkvalitet är mycket klarare och melodiös. Det interna minnet kommer med denna telefon är levande. Användarna kommer inte hittat något problem att lagra deras viktiga filer med 232 MB internminne. Vidare kan musikälskare även spara sin favorit musik med den här härliga minne. Det är ganska enkelt att få information om 30 missade, uppringda och mottagna samtal poster. Det utan tvivel kan Samsung F480 Player Style anses vara en av de önskad handenhet i den övre klassen marknaden.

No comments:

Post a Comment