Wednesday 9 November 2011

Vilken Högtryckstvätt behöver du?

En högtryckstvätt användningsområden högt tryck utgång att spränga bort smutsen, fläckar och andra föroreningar från hårda och delvis hårda ytor. Dessa maskiner är främst i industriella och kommersiella rengöringsuppgifter. För tung avfettning och rengöring jobb, rekommenderas att använda en industriell högtryckstvätten.

Det finns många sätt att kategorisera maskinerna, men innan du väljer vilken maskin som är bäst för dig, är det viktigt att förstå egenskaperna hos dessa maskiner.

Grundläggande Fakta om högtryckstvättar

Ett industriellt högtryckstvätt kan ge en mycket hög utsignal. Beroende på modell kan bromscylindertrycket variera från 500 psi till 8000 psi. Utgående temperatur kan variera samt, på upp till 330 ° C.

En tredje specifikation - flöde, är också viktigt. Flöde betecknar mängden vatten passerade genom utloppet av maskinen i en viss tid. Den uttrycks liter per minut (GPM). Flöden från 0,5 GPM till 9 GPM. Medan högre flöden översätta till större rengöring, är lägre flöden som krävs i områden med begränsade Avloppen eller tillgång till vatten.

Segmentering på grundval av ansökan

Användning av maskinen är det enklaste sättet att klassificering. Man kan hitta industri, handel och bilrekonditionering tryck tvättmaskiner på marknaden. Ett industriellt högtryckstvätt används för tunga industristädning ansökan. Bilrekonditionering maskiner används för rengöring bilar och har ett maximalt tryck på 1500 psi att säkerställa att inget fordon ytor är skadade på rengöring. Och, är kommersiella städmaskiner som används för rengöring kommersiella byggnader.

Segmentering av temperatur

Ett tryck tvättmaskin kan ge tre olika typer av produktion:; kallt vatten, varmt vatten, ånga, A kallvattentvätt ger en utgående temperatur på vatten vid rumstemperatur. Produktionen av en hett vatten högtryckstvätt har en temperatur på 220 ° C. En Steam högtryckstvätt har en effekt temperatur på 330 ° C.

Varje typ av maskin har sina fördelar och nackdelar. Till exempel är en ånga högtryckstvätt de mäktigaste; men de är inte lämpliga att använda på känsliga, värme-känsliga ytor. Och trots att kallt vatten systemen är de minst kraftfulla dessa tre valmöjligheter, kan tillägg av gröna kemikalier förbättra sin rengöringsförmåga.

Tre-läge systemen är en växande trend, där en Rengöringsmaskinen självständigt kan fungera som ett kallt vatten, varmt vatten eller ånga systemet. Operatörerna kan då variera temperaturen för ansökan till hands.

Segmentering av Power Method

Baserad på strömkällan, dessa maskiner kategoriseras som el, propan, bensin, diesel eller högtryckstvätt utrustning. Välja rätt maskin för dig beror helt på vilken typ av rengöringsuppgifter du ställs inför.

Tryck tvättmaskiner med bensin, propan, eller dieseldrivna motorn är kraftfullare system som får verka utomhus utan elförsörjning i närheten. Detta ökar kraftigt deras rörlighet. Dessa system avger förbränningen biprodukter i miljön. Många människor rekommenderar inte dessa maskiner för invändig rengöring ansökningar på grund av avgaserna.

Elektriska maskiner är att föredra för inomhusbruk rengöring jobb som de inte genererar avgaser och är tystare. Men är elektriska torrdammsugare begränsad rörlighet genom sitt beroende av el.

Att välja rätt modell som passar dina behov beror helt på de ansökningar för vilka du kommer att använda maskinen. För att du köper rätt sorts högtryckstvätten, kontakta en produktspecialist på en pålitlig leverantör och diskutera dina behov.

No comments:

Post a Comment