Saturday 10 September 2011

Lägga Windmill Power hem till dig.

Genom att lägga ett vindkraftverk hem till dig är du ger en alternativ energikälla. Skapa elektricitet med hjälp av vindkraftverk makt kan hjälpa dig att minska vad du betalar för verktygen. Överväg att kunna leva där kraftledningar bara inte kommer att gå, eller har makt under en storm. Med ett vindkraftverk skulle vara en verklig fördel för situationer som dessa. Det är bra för miljön också. Framtida generationer får använda något annat än väderkvarnar till makten sina hem. Och det kan ha stor effekt på ekonomin.

Vindkraft är en av de lägsta priset teknik för förnybar energi som finns tillgängliga idag. Stand alone system, eller off-grid levande har sina fördelar. Om du väljer att bo eller bygga en bostad i ett avlägset område där kraftledningar eller förbud saknas kan en vindkraftverk kan driva ditt hem. Ett annat skäl konsumenter köper små vindkraftverk för hemmet är att vara energi oberoende av lokala elbolag. Som en del av att vara oberoende, eller bara ha som alternativ energikälla tillgänglig, är dessa maskiner byggs elegant och snyggt. De flesta har låga underhållskostnader. Med tiden kan en liten vindturbin kommer att betala sig, en investering väl värd priset du betalt för det.

Vindkraftverk är bra för miljön bara för att de förlitar sig helt på vind. Det innebär inga luftföroreningar eller giftiga gaser släpps ut i atmosfären.

En annan av trevliga saker om din vind turbin att om man producerar mer el än hemmet verkligen använda, mest gånger lokala elbolaget kommer att köpa extra kraft från dig. Beroende på hur mycket kraft du använder, och hur mycket din turbin genererar, det kan vara en anständig summa pengar. Ibland konsumenter köper vindkraft hem vindkraftverk bara för att kunna köra en generator bör deras makt gå ut. Detta kan ge en hel del sinnesfrid.

Innan du köper ett system, skulle det vara en god idé att ta reda på om eventuella restriktioner eller hinder när det gäller att installera en väderkvarn kraftsystem. Exempelvis vissa ställen begränsa höjden av en byggnad i bostadsområden. Det kan finnas förbud mot vissa typer av strukturer i vissa detaljplanerade områden.

Tillvägagångssätt köpa en vertikal turbin system som du skulle att köpa en bil eller en båt. Titta litteratur från mer än det första företaget som du hittar. Ta reda på hur länge garantin varar i väderkvarnen du tänker köpa. Förstå sig grunderna i en liten vind system och med ta en titt kombinera the alternativa energikällor med energi och dess effekter. Eller om det kommer att vara den primära källan för ditt hem, beräkna effekten watt jämfört med den strömförbrukning du tänker använda.

Vissa stater erbjuder skattelättnader och rabatter till villaägare med turbiner hushåll vind, som uppväger installation eller inköpspriset för maskinen. Som konsument kan kontrollera med det lokala elbolaget, nyttan kommissionen, eller ett lokalt kontor energi att ta reda på om dessa incitament. Eller om de är tillgängliga där du befinner dig.

Företagen är mer än glada att hjälpa dig att köpa ett hushåll system vindkraftverk särskilt för att möta dina behov.Eller inte lägga ett vindkraftverk i ditt hem är ett beslut som bara du kan göra. Men när man väger fördelar och nackdelar, kanske du upptäcker att de här listorna är inte samma längd. Det är en investering som hjälper ekonomin och du kanske inte har så mycket ur fickan kontanter att gå till din närmaste energibolag.

No comments:

Post a Comment