Saturday 24 March 2012

Alltid Kontrollera Opartiska Recensioner när Sälja eller Återvinning mobiltelefonen

Det finns ett ständigt ökande antal mobila jämförelse telefon återvinning webbplatser ute men inte alla kommer att visa användarrecensioner av återvinningen företag som de jämför. Om detta är att de inte är en verkligt opartisk jämförelse webbplats eller kanske eftersom de är rädda att missa en försäljning, viss jämförelse webbplatser vägra att publicera eller ta emot användarinteraktion recensioner eller kommentarer.

Ett bra exempel på en mobiltelefon återvinning jämförelse webbplats som inte rädd genom att låta sin jämförelse webbplatsanvändare säga sitt, är mobiles2money. De säger att inte visar granskningar är inte en bra idé och i detta avseende positivt uppmuntra användarrecensioner och kommentarer om någon av mobiltelefoner återvinningsföretag att användarna har sålt eller återvinnas sina mobiltelefoner till. I själva verket oavsett om de är bra eller dåliga erfarenheter, uppmanar de sina användare göra en snabb kommentar, eller detaljerade rant, på vilken tjänst som de fått, så att andra potentiella mobiltelefon återvinningsföretag beväpnade med information de behöver när man väljer en mobiltelefon återvinningsföretag.

Baserat på vikten av sådana opartisk recensioner samt innehållet nämnda recensioner, de är avser att ge sina recensioner avsnitt lite i en uppgradering så att användarna har förmågan att ange någon löpnumren eller annan information / hänvisning specifika för deras personliga transaktion så att mobiles2money kan tala med mobiltelefonen återvinningsföretaget ifrågavarande bör det blivit en trend mot mer negativa än positiva kommentarer. Det är naturligtvis naturligt att människor är mycket mer sannolikt att skriva om en dålig upplevelse än lyckligt, så de ber att användare ta in på kontot när de fattar beslut om vilka telefon återvinningsföretag att använda. Också vid sidan av kommentarerna phone återvinningsföretagets betyg har de gett en antydan om hur många Mobiltelefoner att särskild recycling har köpt lägga några kommentarer i relation till något.

Om ett föreläggande antal har levererats att de kan undersöka, eller ett särskilt många negativa recensioner har tillkommit, då de säger att de kommer att kontakta mobiltelefonen återvinnaren och begära en kommentar från dem så att försöka ta eventuella frågor och att ge en mer balanserad recension arena.

Det är naturligtvis någon omprövning system som öppen för offentliga arenan öppen för missbruk så de hoppas att ni kan förstå att some recensioner kunna "bestå" och att den inte kunna kontrollera individuella poster for äktheten. På balans fastän De tror det är bättre att tillhandahålla ett öppet forum vilket ger användare möjlighet att läsa recensioner och skriva kommentarer från återvinningsprocessen företag snarare än inte, vilket tyvärr tycks vara fallet med några av de andra mobiltelefon återvinning jämförelse webbplatser!

Vi frågade också vilka åtgärder som kan vidtas bidra till att undvika eventuella problem vid försäljning och återvinning mobiltelefoner som en massa negativa kommentarer tycks ha orsakats av problem som bör vara lätt undvikas.

Inte mottagits av en mobiltelefon handenhet

-Kontrollera att din handenhet hamnar med mobiltelefonen återvinningsföretaget stället fastnat i post säck i vissa Royal Mail depå och enkelt göra med hjälp en spårbar leveransservice såsom Royal Mail Inspelade Leverans för mobiltelefoner värd upp till runt £ 40 varumärket och Royal Mail Special Delivery för telefoner med ett högre värde. Det är sedan möjligt att spåra framsteg av din mobil och bör det inte komma fram till den avsedda destinationen, kan du göra en reklamation från Royal Mail för värdet på Assurans.

Mobiltelefon Anlände Skadade

-Vissa av kuverten lämnats av företagen telefon återvinning erbjuder inte störst säkerhet pga brist på lämplig stoppning. Det gör därför till antingen bubbla-wrap mobiltelefonen innan utsläppandet den i medföljande kuvertet eller använda ditt eget vadderat kuvert (Jiffy påse) med medföljande fri svarspost adress skriftlig eller tryckas på till den eller ännu enklare, bara limma medföljande kuvertet vidare till ansikte vadderat kuvert. While this inte can guarantee 100% att your phone inte will get damaged in the post, does help det to reduce the risken för att det happening.

Sörja du har Ingår Everything i Package

-Olika mobiltelefon återvinningsföretagen har olika krav, Villkor, när du skickar i mobilen handenhet till dem så vänligen kontrollera du vet vad du behöva inkludera med grundläggande luren innan du skickar det off. De flesta återvinningsföretag kräver bara på luren och batteriet, men andra kan behöva du inkludera tillbehör såsom batteriladdare, programvara, manualer etc. - alltid dubbelkolla innan boxning mobiltelefonen upp.

Stick med vem du vet bäst

-Mobiles2money har berättat att de personligen har genomfört transaktioner med alla mobiltelefoner återvinningsföretag som anges på deras jämförelse webbplats och har haft några problem med någon av dem - om de hade, sade de, skulle de berörda företagen tas bort från prisjämförelser bord och alla deras produkter skulle avlägsnas från telefonen katalogen. Emellertid kommer ett välkänt varumärke vanligtvis med bättre kundservice och kundtillfredsställelse, sade de men vara så de önskar förbli en fullständigt opartiska tjänst, kommer de lämnar välja av återvinningsindustrin bolaget helt upp till dig. De har många telefonen materialåtervinningsföretag listade på deras webbplats och vissa kommer ha mer bekant namn än andra. Om du är osäker på ett av bolagen, läst en dålig recension på annat håll, eller är helt enkelt oroliga, varför inte välja något av de större, mer respekterade varumärken? The Telefonen pris som erbjuds kanske inte nödvändigtvis vara så hög, men du förhoppningsvis har mer förtroende för företaget.

No comments:

Post a Comment