Wednesday 21 March 2012

Konsten att hitta den perfekta presenten inte på sin bröllopsdag kansli

Så du har tittat på deras bröllop register och har inte hittat något på det som passar din smak eller budget. Eller du inte har tittat men vet att du inte vill ge en mixer, brödrost eller dammsugare. Istället vill du skicka något personligt, unik och minnesvärd. Frågan är hur man får något de kommer att tycka om det inte på deras register?

Gå bred. Du kan ge pengar eller ett presentkort från sina. Detta gör att du vet att de kommer att kunna köpa något de verkligen vill ha eller spara ihop till hus smekmånaden av sina drömmar.

Vara tankeväckande. Skapa en klippbok av sina liv tillsammans och lämna en handfull tomma sidor för dem att fortsätta. Eller har deras bröllop bild eller bröllopsinbjudan inramade. Ge dem något som varar längre än en flaska vin och betyder mer för dem än en apparat.

Vara kreativ med DIY. Om du är en artist eller känner någon som är, kanske du vill överväga att ha ett vackert stycke som skapats bara för två av dem. Paret kommer att kunna visa upp denna punkt för kommande år som något som gjorts speciellt för dem.

Föra den vidare. Om du har smycken, en handgjord täcke eller andra familjeklenod, skulle detta vara dags att föra den vidare. Nygifta paret kommer att vara tacksamma för denna dyrbara bit och kunna föra den vidare till sin egen familj under de kommande åren.

Honeymoon hjälp. Bröllopsresor ibland drömt om mer än bröllopsdagen, men de kan också bli dyrt. Kontakta familjemedlemmar innan handen och be dem detaljerna i parets smekmånad. Du kanske kan betala för sin hotellvistelse eller skicka dem ett presentkort till en restaurang som de ska som en överraskning bröllopsgåva.

Ge dem vad de vill. Om detta par är i vin, överväga att underteckna dem upp till att bli en av deras favorit vingård. Vingårdar leverera allt från 2 flaskor eller mer per månad. Detta sätt kan fira sitt äktenskap och ge en skål för Er för att skicka dem en sådan stor gåva. Om de är stora golfare, få dem en golf certifikat. Ett spa presentkort för två skulle vara en stor gåva för par att lindra stress före eller efter bröllopet.

Städa upp tjänster. Om detta par hatar att städa, då skulle ett presentkort för en städservice vara den perfekta icke-bröllop register gåva.

Nyckeln att hitta den perfekta icke-registret gåva är att tänka på paret du köper den för. Tänk utanför boxen och tänka på vad som gör dem unika, och du kommer att upptäcka den perfekta presenten de inte registrera sig för.

Criss White är en professionell författare på baby, bröllop, och ämnen föräldraskap. För mer originella idéer för bröllop presenter, kolla unikt bröllop gynnar.

No comments:

Post a Comment