Wednesday 28 March 2012

Nokia N95 Serie: The Gang blir större

Nokia är en av den välkända mobila varumärken som verkar globalt. Med stora kundbas över hela världen är detta finska mobilverksamhet stora har etablerat många en miles framgång belöna konsumenterna exceptionella funktioner och tekniska framgångar. ena efter den andra Nu Nokia is lansera några glada och nyare modeller med jämna mellanrum. The N-Series, E-serien är betyder alla Nokia tekniska kompetens helt i en magnifik sätt.

Lanseringen av N-serie mobiltelefoner är i sig en stor bedrift för den här trådlösa större. Med införlivandet av flera sofistikerad funktioner som bildhantering, musik anslutningsmöjligheter, spel, webb tillgång och så vidare, har Nokia N-serien verkligen fattas mobiling till nästa nivå. Efter de enorma framgångarna av N-serie telefoner som Nokia N70, N72, N73, N93 har osv Nokia tagit ett steg framåt genom att införa telefoner som N95. Nokia N95 är en monstruös telefon med en imponerande bredd av funktioner.

Nokia N95 är en två sätt reglaget mobiltelefon med integrerad 5-megapixelkamera med autofokus, blixt och digital zoom. Telefonen är utrustad med Carl Zeiss-optik Tessar ®-objektiv, så det inga andra åsikter om röntgen av telefonen. Olika scener inställningar, medan balans lägen, färgtoner gör Nokia N95 en cool bildenhet för dessa shutterbugs. Med inbyggd GPS navigering (med 100countries karta), hjälper Nokia N95 dig guidar dig genom högra spåret hela vägen.

Medan musiken krav på telefonen är mättad med funktioner som inbyggd musikspelare, stereo FM-radion och Visual Radio är uppkoppling hanteras genom 3G, Bluetooth, USB 2.0, WLAN Wi-Fi, EDGE, HSCSD och Pop Port. Telefonen levereras med 160MB internminne samt 128MB microSD minneskort. Kan du utöka telefonens minne upp till 8GB. Ytterligare en ny version av telefonen, kallas Nokia N95 8GB finns på marknaden med massiva telefonens minne på 8 GB. Andra funktioner är lika med Nokia N95 utom denna hög minneskapacitet. Nokia N95-serien har fått ytterligare en medlem - Nokia N95 sanden som har kommit en spännande sandfärgade höljet.

Om du vill veta mer om de senaste Nokia N-serien mobiltelefoner som Nokia N81 eller Nokia N81 8GB med bästa mobiltelefon sälar & erbjudanden besök: mobiltelefoner.

No comments:

Post a Comment