Sunday 11 March 2012

Hur man ser alldeles fantastisk ut i Women's SKOTSKRUTIG shirts

Ni har sett det på Lauren Conrad. Ni har sett Miley att shoppa i den. Jessica Simpson har även setts bära det. Vad talar vi om? Kvinnoförbundet SKOTSKRUTIG skjortor förstås! Djupt rotad i amerikansk mode historia har plädar mestadels varit burits av människor från landsbygden. Men nu har de letat sig in i staden och kanske i din garderob. Men inte alla går bära kvinnors SKOTSKRUTIG skjortor och ser ut kändisar. Så hur bär du plädar och fortfarande ser fab?

Först och främst, låt oss kolla rutiga tunikor. Tunikor är inte någonting nytt, har du förmodligen några själv. Remkängan Plaid Tunika från Cielo har en tappad dragsko i midjan och armband-ärm som du kan rulla upp. Du kan bära detta på samma sätt som en kan bära en vanlig tunika, och det är antingen smala jeans eller leggings. Om du är mer vågad, och om Tunikan är lång nog att täcka dina bakom, då är du välkommen att bära det på egen hand och visa upp de sexiga ben till dig.

Trolla en lekfull personlighet i ruggig rutiga blusar. Dessa söta blusar titt sedesam och tjejigt på samma gång. Välj ut ett formulär passande storlek ruggig Plaid Blus från Sandra Ingrish insamling och matcha det med en snygg, svart pennkjol och ett par peep-toe pumpar. There, är du redo för ännu en dag på kontoret. Att bära den casual ersätter du helt enkelt pennkjol med ett par jeans eller en casual kjol.

Om du tror att hög midja botten är omodernt, ja, tänk om. Vi vågar du bära den med en av dessa kort ärm rutiga skjortor. Matchad med hög midja kjol, kan du ta fram det chic-rörelse i den garnfärgat Plaid skjorta från Kill City. Släng i ett par knähöga stövlar och det finns bara ett ord att beskriva det: hot. Å, men se till att skjortan har en trevlig ombonad på kroppen eller att du skulle sluta se som en katastrof.

Skaffa en överdimensionerad rutig skjorta (eller vad några samtal som pojkvän shirt) den här säsongen; de befinner sig, i, i! Den överdimensionerade Roll rutig skjorta av Vince har lite av en 90-mode stil och du kan skapa ett land som ser om de båda ändarna av skjorta och knyta dem till knut. Annars rem en fin bälte runt midjan kavla upp ärmarna och lägger i leggings att skapa den feminina, förnöjt upp utseende. Lämna en knapp eller två öppna på ovansidan undvika att se stel. Man kan också välja att knäppa upp skjortan och bära den med ett enkelt linne under.

Vad om pläd linnen då? Nåväl, de är ganska mångsidig och kan lätt matcha andra kläder. Du kan bära Tuckers Stripe Plaid Camisole med ett par jeans eller shorts för en avslappnad utflykt. På kön upp utseendet, matcha det med en enfärgad kjol och ett par klackar. Alternativt kan du bära underklädestopp under en tröja, men den här gången, plocka en färg skjorta istället för en pläd en så att du kan undvika de mönster från kolliderar och skapar en rörig, inte-sexy-at-all look.; Det finns så många roliga sätt att bära dessa rutiga skjortor och det är ett under att de inte alltid i mode. Blanda och matcha kläder har aldrig varit så kul!

No comments:

Post a Comment