Wednesday 21 March 2012

Skydda din Watch Collection i stil med en klockförvaring

Oavsett om du är en entusiastisk samlare titta eller bara äger några billiga klockor, behöver du en klockförvaring behålla dina klockor i bra skick och fungerar väl. I denna tid av mobiltelefoner, handdatorer samt ur bilen, de flesta människor egentligen inte behöver en klocka. Män som bär klockor göra så eftersom de åtnjuter dem kanske till och med samla in dem. Om du bär armbandsur, eftersom de passar din stil, så ska du behandla dem på samma sätt som du skulle en favorit skjorta, även om din klockor bara kostar $ 20.

Titta Box Stil

Titta lådor är också reflektioner av din personliga stil. Om du tycker särskilt mycket om stål eller titan klockor, då ett hårt träslag klocka låda av lönn eller ek är perfekt för dig. Om du föredrar läder, krokodil, eller andra mjuka band, så kommer du förmodligen ha en fall läder klocka för att komplettera din samling.

En typisk klockförvaring har fyra klockor på mjuka kuddarna designad för att hålla banden i en rundad form. Några lådor kan lagra klockor vikas på mitten eller som platt. Beroende på dina behov kanske du vill en klocka box som också kan hålla manschetten länkar eller ringar. Betjänad lådor, som också kan hålla nycklar och mynt har ofta åtminstone en klocka facket.

Titta Rutor för mekaniska klockor

De flesta klockor är kvarts, vilket betyder att de aldrig behöver slingrande, men sant samlare ofta längtar efter en självuppdragande eller kinetiska titta. För att hålla dessa klockor igång behöver du en box med en klocka upprullare. Rullmaskinen härmar rörelser i armen så att klockans inre mekanism fortsätter att fungera. Ett bra klocka rullmaskinen bör ha ett antal olika rörelser, snarare än en enkel rotation som kan overwind klockan.

Rutor för stora samlingar

När klockan samling har överskridit storleken på lådan, det är tid att uppgradera till en ny låda eller köpa en annan låda. Some titta lådor har flera lådor där du kan lagra upp till tolv klockor. För de allvarliga samlare, kanske du vill ha en ruta för varje typ av klocka så det är lättare att hitta den du vill ha på morgonen. Om din samling har utvidgats till fickur eller andra personliga tidmätare, sedan leta efter en låda med extra fack för dessa samlarobjekt.

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes 123: Shop för en perfekt smyckeskrin. Hennes expertis angående smycken lådor ger en inblick i en värld av smycken lådor och Armoires.

No comments:

Post a Comment