Thursday 22 March 2012

Nokia 2760 Mobiltelefon - Martins snabbgranskning

Nokia är känt för att ge den mobila marknaden med kvalitet telefoner som ser fantastisk ut och utföra lika bra. The 2670 är inte annorlunda. Som ett inträde nivå telefon, Nokia 2670 enkel att använda och ganska snygg, för att inte tala prisvärd och pålitlig. Detta fashionabla handenhet innehåller också många funktioner att hålla varje användare underhöll och kontakten.

En clamshell design, är 2760 finns i fyra olika färger för varje smak. Classy röd, sand guld, och naturbrun alla har krom och en skarp och exklusiv framtoning. För en mer subtil utseende, kommer även 2760 i rökiga grå med mjuk svart trim. Den yttre skärmen visar tid, samt information om inkommande samtal.

Lätta och kompakta Nokia 2760 är en mycket lättanvänd mobiltelefon, vilket gör det till en idealisk första telefon. Knappsatsen är snygg och bekväm med lätt att skilja knapparna och navigeringsknappen är också enkel att använda. Detta fashionabla handenhet har även en användarvänlig meny som alla kan förstå med mycket liten ansträngning.

En moderiktig och modern design är inte den enda överklagande av Nokia 2760. Till skillnad från vissa porttelefoner nivå har 2760 även ett komplett sortiment av funktioner, inklusive Internet kapacitet och Bluetooth. Personliga organisation funktioner är riklig och 2760 ger en stor teckenstorlek så det är lätt att läsa kontaktinformation, kalkylator och kalender. Du kan också nå din e-post direkt från telefonen.

Medan Nokia 2760 inte har en MP3-spelare är MP3-ringsignaler stöds och det finns en inbyggd FM-radio låter bra via det medföljande headsetet. Även om det är mycket grundläggande och ganska föråldrad, har 2760 även en vga-kamera som fångar bilder och videoklipp. De 11 megabyte internt minne är mer än tillräckliga för bild lagra och kameran kvalitet är godtagbar för meddelanden och syften tapeter.

Nokia 2760 är bra för textning. Knappsatsen är lätt att använda och automatisk text-funktionen snabbar upp att skriva. The 2.760 erbjuder även utökad lagringskapacitet på textmeddelanden så att du inte längre behöver ta bort de anteckningar du vilja behålla på. Fyra spel är redan installerade i telefonen och mobilspel stöds. Batteriets livslängd är mer än acceptabelt för en modern mobiltelefon och både Bluetooth och USB-anslutning finns.

Vare sig du letar efter en tålig och lätt att använda första mobiltelefonen eller helt enkelt vill ha en pålitlig telefon som är perfekt för textning, har Nokia 2760 värt att överväga. Denna luren är bekvämt och roligt att använda och har många funktioner för att hålla alla användare engagerad och ansluten vart de än går. If prisvärda, moderiktiga, och kul är vad du vill ha i en mobiltelefon, Nokia 2760 idealisk.

Skaffa en gratis Nokia 2760 telefon hantera pengar tillbaka, eller välja från ett brett urval av 12-månaders kontrakt fri abonnemangskostnader mobiltelefoner så att du minimerar dina kostnader.

No comments:

Post a Comment