Monday 19 March 2012

Corporate Concierge Service för NRIs

Sen har det varit en brant ökning av antalet personer utvandrade från Sverige för bättre möjligheter till arbete. Fenomenet speglar på efterfrågan för begåvade unga indier utomlands och på samma gång är det ett talande kommentar till hur många föräldrar i Indien tvingas leva ensam!

Vid skymningen av sina liv de flesta föräldrar söker känslomässigt och ekonomiskt stöd från sina barn och samtidigt ingen av föräldrarna vill stå i vägen för deras barns utveckling. Att hålla en sten i sitt hjärta, föräldrar lät sina barn följa sina drömmar och karriär. I själva verket lämna föräldrarna för grönare betesmarker utomlands är inte lätt för barnen också. Uppvuxen med indiska mindset where hand om gamla föräldrar anses primära ansvaret för vuxna söner och döttrar, människor lämnar Indien med känslan av skuld och lever i ett konstant tillstånd av oroa välbefinnande av sina föräldrar hemma. Skicka pengar är lätt, men pengar är inte alltid ett substitut av komfort speciellt när man är sjuk och åldrande. Stöd och vård är vad du verkligen behöver på den punkten.

Tack och lov har situationen förändrats mycket med senaste boomen för Corporate concierge-tjänster till NRIs! Designad tillgodose behoven hos NRIs och deras vänner och familjer i Indien, Concierge företag för NRIs erbjuder någon och varje tjänst som NRIs eller deras föräldrar i Indien kan kräva. Tjänsten kan typiskt spektrum från att ge tid hos läkare att boka biobiljetter, från att ordna resa till Kanyakumari till avkastningen arkivering skatt. Du kan också söka hjälp av concierge-tjänster för att köpa eller sälja egendom i Indien eller för att skicka en kaka på din mammas födelsedag! Du tänker bara på en tjänst och concierge företag kommer att säga, Ja, det kan vi göra detta.

Företag som har sin verksamhet utspridd i kontinenter över hela världen i allt större utsträckning gynnar Corporate Concierge tjänster i Indien. Företag som regelbundet skickar sina anställda på utlandsuppdrag har noterat att många av deras anställda är ovilliga att gå, trots möjligheterna är lukrativa och lovande. Främsta skälet att omsorgen om föräldrarna och egendom i Indien?

Att hjälpa arbetsgivare att flytta med en stressfri sinne många multinationella företag är nu att erbjuda dem ett medlemskap i concierge företag. Detta gör det möjligt anställda att ta hand om sina föräldrar och syskon med när de är tusentals miles away.

Nedan listas några av de stora fördelarna för företag att erbjuda möjligheten att concierge-tjänster till sina anställda. Analysen kommer att visa hur concierge-service erbjuder win-win situation för företag, anställda och deras familjemedlemmar i Indien.

Fördelar med Corporate conciergetjänster

Tar bort stress från de anställdas liv, grundläggande idén bakom concierge-tjänster är att ta bort stress från de anställdas liv. Corporate Conciergeservice for NRIs hjälper till att fria sinne anställda från bekymmer om föräldrar och kära hemma. Medlemmar av Concierge företag som Sahara Care House kan begära för en tjänst deras föräldrar kan behöva. Detta hjälper NRIs fullgöra ansvaret gentemot sina föräldrar även när de är tusentals miles bort!

Öka effektiviteten och minska sjukfrånvaro, vi vet alla att fritt sinne presterar bättre och effektivare. Företag concierge-tjänster syftar till att uppnå just detta. Man har märkt att anställda tar ett par eller flera blad när de måste flytta, bosätta sig egendom relaterade frågor eller ordna medicinsk hjälp för sina nära och kära, genom hjälp av concierge-tjänster anställda kan överföra dessa tidskrävande springa runt arbetstillfällen till concierge Företaget och hålla sig fri från bekymmer. För organisationer medlemskap till en concierge företag bidra till att minska frånvaron och har mer alert och entusiastisk medarbetare.

Ett sätt att bevara arbete och privatliv; användning av bärbara datorer och avancerad kommunikationsutrustning, har lett till varje gång-everyplace arbetsplats koncept. Befattningshavare lever under enorm stress, lite tid att spendera med familjen. I ett sådant scenario ytterligare ansvar för hem ta en vägtull på deras redan betonat liv. Concierge tjänster hjälper chefer att hålla sitt sinne fritt från ansvar för hem och ge dem möjlighet att tillbringa mer tid med familjen.

Hantera tid mer effektivt och ge bättre effekt, människor som tar hjälp av concierge företag har mer tid till sitt förfogande som de kan få sin rutin och andra uppgifter utförs av ett enda samtal eller e-post. Med mer tid och stressfri befattningshavare sinne kan tillbringa kvalitetstid med sin familj eller arbete med att förbättra sina färdigheter. Denna effektiva time management hjälper anställda att prestera bättre och blir mer produktiva i sina respektive arbetsområden.

Rekrytera och behålla talang, det har visat sig att genom att erbjuda anställda en medlemskap till concierge företag, företag ska kunna rekrytera fler talangfulla människor och förbättra ränta Personalomsättning. I dagens tid when avgång priser är så höga, personalchefer måste arbeta lite svårt att behålla medarbetare. Medlemskap i concierge företag är det innovativa konceptet som antagits av personalchefer att rekrytera och behålla talanger.

No comments:

Post a Comment