Friday 30 March 2012

Hedra din mamma med Emerald örhängen på Mors dag

Jubel vid duschning presenter på hennes skulle vara det bästa. Dessutom om de gåvor är i form av mousserande ännu upplivande Emerald smycken, kunde hon vårdar dem alltid nära sitt hjärta.

Mytologi

Hittade några miljoner år tillbaka, Emerald är en ädelsten kvaliteten sten en livgivande grön färg. Olika myter och folklore åtfölja ädelsten kunskap. Man tror att de romerske kejsaren Neros såg de blodiga spel gladiatorer genom en smaragd skådespel.

Egyptiska drottningen, Cleopatra var också fascinerad av denna ädelsten som hon ogillade det dignitärerna besöker hennes rike med smaragd snidade ansikte.

Green undrar

Denna gröna blända finns i nästan alla världsdelar i världen. Sin ungdomliga beundrade skugga populärt ses i alla typer av smycken. Eftersom det räknas bl.a. dyrbara ädelstenar i hela världen, är dess intensiva skugga mest önskade. Dock är ljusare i skuggan, lägre värde.

Mineral sort

Emerald är en framstående medlem av beryll mineral familj. Tillsammans med andra ville sorter gillar akvamarin och heliodor är det mest eftertraktade.

Intressant, detta är lockande färg till följd av den kemiska förekomsten av krom orenheter (och ibland vanadin föroreningar).

Värmebehandling

Blekare prover eller grön beryll värmebehandlas för att uppnå en intensiv nyans. Nyanser av blått är också bort från ädelstenen att kunna betecknas som ett smaragd. Men är sällsynta och naturligt felfri prover eller skisser mycket mindre sett. Även om den hittas, de kräver en mycket hög uppskattad värde.

Därför Emerald är oljefyllda också de vita fjäderlätt inneslutningar i den. Fyller den färgade ännu grön olja ger det en jämn utseende till ädelsten.

Emerald örhängen

Olika online juvelerare är alla grader upp till erbjuda utsökt Emerald örhängen till köpare här mamman's Day som tillhandahålls på dörr-buster behandlar rabatter, kan vackra exemplar köpas för din mamma.

Exempelvis 2-in-1 slitage Round Emerald Diamond och Hoop örhängen i 14k vitt guld, Päron Emerald Diamond och Örhängen i 14K Yellow Gold torget Emerald Hoop örhängen i 14K Yellow Gold fyller upp varulager i bestsellers.

Välj bland ett oändligt utställningsmonter olika smaragd örhängen att gåva din mamma en bra anledning att skatten i hennes hjärta.

No comments:

Post a Comment