Thursday 15 March 2012

Den Corum Bubble Watch - ett roligt sätt att tala om tid

The Corum Bubble samlingen är mycket namn är suggestiv av roliga och originalitet. Du kan inte låta bli att tänka vad den kreativa teamet på Corum lyx klockor tänkte då tanken på att designa en klocka med ett massivt kupolformade safirglas ringa först togs till dem. Konstnärlig vision och innovation följde med en ursprunglig ofta upprörande rad ut till en beundrande publik.

Corum lyx schweiziska klockor har ett rykte om att skapa timepieces som är nyskapande, konstnärligt och mycket ovanlig. Den breda och varierande utbud av klocka skivsläpp av märket omfattar Admiral's Cup, Romulus, Golden Bridge och sist men absolut inte en som ska ignoreras, den Corum Bubble.

Någonstans mellan ett smycke och ett konstverk, är detta en klocka som tog med storm, locka en helt ny yngre fans till märket, det helt enkelt överträffade allt som föregick dess release i termer av visuell effekt. Fortfarande älskad av titta samlare och stilmedvetna bärare det är den ultimata handleden godis.

År 2000 under ledning av Severin Wunderman, var Corum Bubble första avslöjad. Klockan har en häpnadsväckande 11mm tjock sub-marin lucka kupol safirglas som kompletterar och förstärker dess färgglada urtavlor. Finns i mini, medelstora och XL-storlekar med ett urval av kvarts eller automatiska rörelser några med kronograf funktion, har Bubble insamling något för alla - om du behöver något underskattade och diskret som är.

Slå val ensam är häpnadsväckande med ett helt spektrum av färger kompletteras med diamanter och pärlemor för extra glans och glamour. Mesh, läder, gummi eller en kombination av dessa material används för att konstruera de band som ofta matchar ratten färg för helt samordnade chic.

Kräsna titta samlare med ett öga för det ovanliga kommer att uppskatta den begränsade upplagan modeller som den fantastiska Bubble Privateer. Corum Bubble årets upplagor såsom Bubble Casino - 2003, Dive Bomber - 2004 och den fascinerande Bubble Bats - 2005 som bara släpptes i sin produktion år är också unik högst önskvärt tidmätare.

Om det är sant att klockan du bär säger mycket om dig, sedan Corum Bubble säger att det högre och kanske lite mer extravagant än genomsnittet armbandsur. Oavsett modell i kollektionen du väljer, gör Corum Bubble för en unik roligt och funky sätt att tala om tid.

För vidare läsning om denna banbrytande urmakare varför inte besöka Titta Focus.

No comments:

Post a Comment