Thursday 22 March 2012

Hur du köper en Commercial Pizzaugn

Om du försöker ta reda på hur du köper en kommersiell pizzaugn för ditt företag setup, bör följande frågor vara en del av din forskning om ämnet:

Ska du köpa en tegelugn eller en transportör ugn? ; Är GASSPIS bättre än elspisar när det gäller att baka pizza? ; Hur uppvärmda lådor? Skulle det verkligen fungera ditt företags syfte?

Som ni kanske vet är ugnen centrum för verksamheten i något kommersiellt pizza butik. Det betyder: du måste investera en massa pengar på en eller flera ugnar för att hålla verksamheten igång. Men den dyraste ugnen inte vanligtvis den mest kostnadseffektiva lösningen, och inte heller är den största storlek modellen.

Här är en checklista över vad du ska leta i:

1. Vad planerar du att sälja?

Pizza skulle vara ett självklart svar, men vad storlek pizza skulle det vara? Självklart skulle du behöva en större ugn om din meny innehåller säljer 16 (eller större) pajer dygnet runt.

Samtidigt, om du planerar att sälja andra rätter vid sidan av pajer, kanske du vill ställa in siktet borta från transportband stil kommersiella ugnar. Dessa ugnar är bra för stora större beställningar av pizzor.

Vissa modeller är speciellt utformade för att laga pajer ungefär 1 av 5 minuter för maximal produktion. Men dessa transportband ugnar som inte kan tjäna dig väl om du planerar på att betjäna andra bakade godsaker som pasta, kötträtter, grönsaksrätter och bakverk.

2. Hur mycket utrymme är du villig att avsätta för ugnen i ditt kök?

Rymden är ett verkligt problem här. För en sak är denna bit av matlagning apparater kommer att vara i en nästan jämn brännhet temperatur under hela den operativa dagen. I mycket trånga utrymmen, skulle detta innebära att en säkerhetsrisk. Du kanske vill ta stor hänsyn till dina tillgänglig golvyta, det beräknade värmestrålning potential (på framsidan och baksidan av ugnen,) och det utrymme relativa resten av räknare, prylar och matlagning apparater du har.

Jag hoppas att dessa tips hjälper dig att köpa det bästa kommersiella pizzaugn för ditt företag!

No comments:

Post a Comment