Wednesday 21 March 2012

Skulle du köpa en ny eller begagnad Commercial Pizzaugn?

Undrar du om du ska du köpa en ny eller begagnad kommersiella pizzaugn? Svaret beror på en massa variabler. Många människor befinner sig shopping för använt kommersiella pizzaugnar helt enkelt därför att de tror att dessa skulle vara billigare. Det är inte sant i många fall. Det finns några nya modellerna kommer ut som är prisvärda som eller ännu mindre dyr än det kommersiella ugnarna. Bortsett från priset, några av de viktigaste överväganden du bör titta på är:

1. Den faktiska användningen av ugnen.

Otroligt, det finns en hel del människor som tittar på ugnar först innan de tänker på de faktiska livsmedel de avser att sälja. Med andra ord, de gör sin mat passar normerna i ugnen, snarare än tvärtom.

Det är viktigt att först veta vad du tänker sälja innan du handlar för en dyr utrustning som denna. Om du vill sälja 16 pajer för de flesta av de säljande dag, se till att du får en ugn som kan passa räkningen. Du kommer inte hitta utbudet av nya och begagnade modeller saknas. Dock måste du fortfarande se till att du får rätt storlek ugnen och rätt stil (transportband eller täckt) som passar dina behov.

2. Kontrollera produktspecifikationer.

En av nackdelarna med att få nya modeller är monteringsbeslag dyra funktioner som du inte kan vara villiga att använda eller betala för att för. Läs igenom produkt specifikationer med en luskam. Några läckra beskrivningar som automatisk gassande och ugnsbaka funktioner, komplett med baffel fläkt för att säkerställa en enhetlig värmefördelning kan lägga en massa nollor i slutet av en prislapp.

Men sanningen är: mest kommersiella och konvektionsugnar har dessa funktioner redan. Så du är i stort sett betalar mer pengar för ingenting.

Å andra sidan, om du söker till begagnade kommersiellt pizzaugnar, försöka se till att dessa är i perfekt skick innan du sätter dina pengar ner för en försäljning. Byte av delar och rengör ugnen noggrant kan vara nödvändig.

Kom bara ihåg denna enkla regel: om du uppskattar att priset på lappa en ugn som används är ungefär samma som en nyare modell, sedan gå till den nyare. Om inte, kan du finna en god investering med en tidigare älskad kommersiell pizzaugn.

No comments:

Post a Comment