Friday 23 March 2012

Nokia N96 Kontrakt erbjudanden: en orörd kombination av Classy Handset och prisvärda tjänster

Nokia har ett rykte att producera telefoner som har lockande utseende och backas upp av robust teknik. Och Nokia N96 försvarar framgångsrikt denna trend. Med Nokia N96 kontraktet erbjudanden får du inte bara en av de coolaste kommunicera enhet utan även de överkomliga priserna.

N96 levereras med en väsentligt stor pekskärm mätning 2,8 inches som hjälper dig att se programmen på ett tydligare sätt. Detta isär, skryter luren på 5 mega pixel kamera för den som vill fånga ögonblicken från sina liv på ett finare sätt. Mobilen är utrustad med den avancerade Nokia Maps-program. Detta hjälper dig att hitta din exakta position och kan komma väl till pass i vägleda dig till destinationen, om man känner sig vilse.

Cellen har en relativt stor internt minne på 16 GB med möjlighet till förlängning det ytterligare med 8GB via microSD-kort. Detta innebär att du kan lagra ett större antal ljud-, video-eller bildfiler och kan även lagra stort antal filmer att hålla dig underhållande på resan. En bättre uppkoppling sker genom 3G kompatibilitet. Du kan surfa på Internet, vara i kontakt via e-post och kan även ladda ner olika program och andra relevanta filer från Internet. Tillgången på Bluetooth och GPRS garanterar att dataöverföring till och från andra kompatibla enheter sker i mycket snabbare sätt.

Kontrakt erbjudanden på andra sidan avser att befria dig från allt krångel med en faktura varje månad. Detta isär, är du också skyddas från överdriva samtalspriser och vad du får är ett bättre och billigare handla för dessa priser så att du kan få kontakt med nära och kära på ett billigare sätt. Således Nokia N96 kontraktet handlar hjälpa dig med de affärer där du inte bara få attraktiva erbjudanden men även flera rabatter, liksom gratis försäkring, instant pengar tillbaka, gratis presenter och många andra lukrativa propositioner.

No comments:

Post a Comment