Thursday 22 March 2012

Nokia E90 De enorma Lur med unika applikationer

Nokia är en av de populära och kraftfulla varumärken som finns i marknaden idag som ger en hård konkurrens med andra märken. Det har inte bara vunnit förtroende, men har också blivit först preferens för användarna. Nokia mobiltelefoner är väl kända för sin hållbarhet och enastående funktioner. De är inbäddade med den senaste tekniken och har elegant utseende. Med andra ord, smarta telefoner är komplett paket av utmärkta funktioner och fantastiska mönster. Nokia E90 är en av dessa telefoner som har gjort fräsande inträde på marknaden och lockade aspiranter med sina unika egenskaper.

3G-nätet Telefonen väger 210 gram och har måtten 132 x 57 x 20 mm som ger den skrymmande utseende och håll. Den breda 4 inches skärm visar 16 miljoner färger över hög skärmupplösning på 800 x 352 pixlar. Det interna minnet består av 128MB med microSD-kort som är utbyggbart upp till 8 GB att stödja ytterligare lagring av uppgifter. Man kan njuta 330 timmars passningstid och samtalstid upp till 5 timmar med fulladdat skick. Nokia E90 gör det möjligt för användare att ta bilder och spela in videoklipp av deras nära och kära och kära med sin enastående 3,15 MP kamera.

Handenheten hjälper en att njuta av snabb uppkoppling med sin teknik som EDGE, HSCSD och USB. Användarna kan överföra data till andra prylar med hjälp Bluetooth och GPRS alternativ. Med HTML och WAP2.0 aktiverad webbläsare kan en tillgång till internet i snabb takt och och kan ladda ner musik etc. bilder handenheten ger användare med gemensamma program som snabbmeddelanden, ringa historia, telefonbok etc.

Nokia mobiltelefoner som Nokia N97, Nokia 6208 Classic, Nokia N98 osv, är avancerade mobiltelefoner som är märkta med specialfunktioner som skiljer dem från varandra. N97 är en avancerad telefon som har 5MP kamera som gör det möjligt för användare att fånga perfekt bild och spela in videoklipp. Handenheten begagnar också höga takten uppkoppling och Internetsurfning med avancerad teknik. För musikälskare, ger Nokia Music Xpress olika användare med häpnadsväckande mediespelare som är kompatibel med format som MP3, MP4 etc. Varje handenhet har gemensamma program som snabbmeddelanden, telefonbok, spel, organisatör etc.

No comments:

Post a Comment