Saturday 24 March 2012

LG GD900 Crystal kontra LG Renoir - Funktioner är Power, Mönster Skönhet

Mobiltelefoner blir mode uttalande och med sina glittrande ser de lämnar inget övrigt att kallas ikoner för stil. Handenheten inte bara lägga till personlighet användarna utan också öka deras förtroende genom sin makt funktioner. Nuförtiden är LG gör nyheter genom att tillkännage sin GD900 Crystal modell, som sett ut att vara världens första öppet mobiltelefon. Även om detta skjutbara telefonen inte helt genomskinligt men dess glida ut knappsatsen är öppen och användarna kan enkelt titta igenom det. Denna världens första öppet telefonen kommer att börja en stil tävling mellan olika tillverkare. Om vi ​​ser på sina specifikationer har den en utmanare från LG själv. LG Renoir som har uppnått mycket lovord för sin design och prestanda matchar LG GD900 Crystal med sin fantastiska specifikationer. Låt oss ta en närmare titt på dessa två stora telefoner från LG.

Utseende och design:; LG Renoir, som många av er känner till, är en touchscreen telefon med en 3,0 inches bred TFT resistiv pekskärm. Det passar väl in dimensionerna 107,8 x 55,9 x 14 mm och väger 114 gram. Dess skärm visar material med en upplösning på 240 x 400 pixlar. LG GD900 Crystal har samma storlek skärmen med lite högre upplösning och färger att visa. Den visar 16 miljoner färger och en upplösning på 480 x 800 pixlar på sin TFT kapacitiv pekskärm. Liksom Renoir har det Accelerometer sensor för automatiskt rotera och S-klass användargränssnitt men går ett steg längre med sin multi-touch inmatningsmetod närhet sensor för automatisk avstängning, gest genväg och funktion för handskrift. Detta är en skjutbar telefon med genomskinlig tryckkänslig knappsats som gör det lite mer användarvänlig. I jämförelse av utseende, går den senare ett steg längre med sin innovativa design, som är behov av denna mycket kreativ tid.

Kamera:; Båda mobilerna har en kraftfull 8 megapixel autofokus kamera med LED blixt. Det tidigare av de två boost av funktioner som geo-taggning, ansikte, leende och blinkar upptäckt och bildstabilisering medan den senaste man kommer med överlägsna förmågor videoinspelning som tid förfaller och slow-motion video inspelning. Dessa kraftfulla kameror är ett bra verktyg när det gäller bildbehandling krav och ge resultat som matchar i nivå med digitalkameror. Båda handenheterna kommer med TV-ut port för att visa sitt medieinnehåll på mycket större TV-skärmar. Titta på innehållet i din mobiltelefon på TV är både roligt och underhållande. Både av telefoner har en sekundär kamera för videosamtal.

Dataanslutning:; Båda dessa uppgifter luren erbjuder anslutningar med bredband som hastighet med sina GPRS, EDGE, HSDPA och Wi-Fi funktioner anslutning. HSDPA ger hastighet av 7,2 Mbps vilket är mycket snabbare än många av datorer. The Crystal tillägger vidare till dess anslutningsalternativ med HSCSD-teknik. Med USB-port och Bluetooth-funktionen, handenheter kan också enkelt dela data med andra kompatibla enheter. Renoir har också Global Positioning System tillämpning som Crystal tycks saknas. Men med tanke på sin höga kapacitet är det knappast att missas av dess användare. Meddelanden och e-post förmågor både i meddelandet prylar är nästan samma.

Minnesutrymme:; Dessa dagar förmågor mobiltelefoner är högt bedömda av deras lagringskapacitet och minne stöd. Ju högre minnesutrymme desto bättre handenheten betraktas. När det gäller lagringskapacitet, både telefoner är synnerligen kompetent. Renoir har 100 MB internt minne med 16 GB externt minne stöd. I den senaste dvs Crystal går mycket längre med 1,5 GB internminne och 32 GB externt minne stöd. Deras höga förvaringsutrymmen kan utnyttjas genom att lagra ljud-och videofiler, bilder och annat innehåll till maximum.

Andra funktioner:; Både telefoner har musikspelare och FM-radio med bra ljudkvalitet, dokument tittare stödja nästan alla format som Word, Excel, PowerPoint, PDF etc. De har också andra vanliga funktioner som röstmemo, arrangören och T9-ordboken för text ingång.

Slutsats:; Både LG Renoir och LG900 Crystal är mycket kapabla kommunikation och underhållning i mycket elegant utseende. Den senare en erbjuder nya innovationer inom design som är resultatet av hårt arbete och kreativitet designers. Du väljer någon av de två. Det är säkert att deras konstruktion och funktion kommer att lämna dig fängslade.

No comments:

Post a Comment