Sunday 18 March 2012

Få Snygg och varm med vinter parka

En vinter parka är en typ av jackan som är tänkt att skydda dig från sträng kyla och även blåst. Many parkas fyllda med ner eller syntetiska fibrer som håller dig varm om de kalla vinterdagar. Hooded parkas vanligast, eftersom de hjälper till att hålla huvudet och öronen varma från element. Tillverkare producera parkas för både män och kvinnor och de senaste 3 i 1 modeller ger dig den ultimata alternativen. Du har ett ytskikt som vanligtvis är en vattenavvisande skal som fungerar bäst i fuktigt väder eller mild temperatur. Om det inte finns någon fukt i luften, men temperaturerna är kallare och sedan gå med fleece liner som kommer att hålla dig varm. Om villkoren är som inte endast kallt men våt, bära liner och skal samman för en varm, torr passform. Det brukade vara att en storlek passar alla med jackor, men nu finns så många sorter och mönster stil kan du verkligen gren ut och hitta något som passar dig.

The North Face parka har kanske det bästa rykte när det gäller ytterkläder för kvinnor. The North Face kvinnors arktiska Parka är speciellt konstruerad för att klara det arktiska vädret. Denna jacka använder HyVent teknik som består av vattentätt och andas teknik med en PU-beläggning och en tri-komponent flera lager formeln för vattentätt skydd, fukt permeabilitet och hållbarhet. Den har också en fast huva med avtagbar fuskpäls trim och flera fickor. Eller om du vill prova en tre-i-1 parka, sedan har vi The North Face Women's Down Triclimate Jacket som är byggd med en vattentät, andas yttre skalet och flyttbara ner isolering interiör. Facing värsta väder? Glöm det. The North Face jacka är Menlo Parka svaret. Detta smakfulla moderna puffer kappa från The North Face har en löstagbar huva, gott om ficka lagring och gås fyll ned till att hålla dig varm i värsta vädret.

En annan storsäljare i denna kategori är det Columbia parka för kvinnor. Till exempel erbjuder Women's Columbia Whirlibird Parka (Flint Houndstooth, M) två lager för bästa värme och funktionalitet. Tillverkad med vattentät-andas Omni-Tech tyg, håller lätt isolerade skal av Whirlibird Parka ut vattnet och värmen i. När det blir varmare du kan fota tillbaka pulvret kjol, använd armarna ventilationssystemet eller zip ut liner jacka. Det sätt du bär det har Women's Columbia Whirlibird Parka du täckning. Vill du ha en sportkläder parka? Det finns sportkläder för kvinnor höjdhopp Parka för dig. Denna sportiga parka är helt Flötsspecifika förseglas och vattentät andas Shell funktioner Omni tech. Zip-stängd frontfickor med knäppa vindslåar håll fingrar varm. Medan Columbia Prince Street kvinnornas parka ger exceptionellt skydd från väder och vind. Den vattentäta och andande Rundstrålande Tech tyg teknik använder mikroporösa membran att hålla vattnet från att tränga in tyget samtidigt svett att fly. The Microtemp isolering fällor värme nära huden att se värme på även de kallaste vinterdagarna.

Fur parka lägger definitivt typ som en vanlig Parka. Promenera i stil med Trillium CG55 Parka. This knälång skinande stålgrå parka har en avtagbar krage prärievarg päls och dragsko huva. Det har också två sätt dragkedjor med snäpplåsnings vindskydd, handvärmarfickor på bröstet, fickor fliken på midja och ribbstickad ärmsluten. Påfågel grönt är en härlig färg. Vandra stolt med denna Willow quiltad jacka i asiatiska tvättbjörn päls krage på avtagbar dragsko huva. Också har två sätt osynlig dragkedja samt fickor patch på midjan med kabel sticka ärmslut. Chevron-Quilted Parka med fuskpäls Trim Hood har långa ärmar med ribbstickad inre manschetter och krage. Täckt knappslå med icke-funktionella knappar, dolda snap knappslå, sidofickor söm och zip-off-hood klippta i syntetpäls är några av funktionerna., När du bor någonstans att ser minusgrader fyra månader av året bör inte bara du äger en vinter parka, men du bör också äger två eller tre som håller dig varm, snygg och spännande.

No comments:

Post a Comment