Thursday 15 March 2012

Lukta som Paris Hilton, Really

Låt näsan Ge Paris Hiltons Perfume A Chance

Trots att produkter namngiven efter kändisar tenderar att hoppas att berömda namn kommer att göra att produkten säljer bättre, i fråga om Paris Hiltons parfym, kanske namnet skada som faktiskt försäljning. Paris Hilton, det orättvist vacker kvinnlig som också rikare än en Devil's Food Cake, helt nyligen skapade rubriker för ett fängelse där Hilton hotell arvtagerska handlat mycket mindre än både hennes ålder eller visa storlek. Även om vissa kvinnor reportrar vägrade att intervjua Paris Hilton, att de fortfarande vill ge bort Paris Hilton parfym en chans.

Bra Recensioner

On webbsidor produkt recension like flickvän där riktiga kvinnor väger in med sina åsikter om allt som är gjort under solen, månen och namn på stjärnor, tar Paris Hiltons parfym more komplimanger än förolämpar. Det är en mycket feminin, girly-girl parfym med söt, nästan sockervadd som toner. Detta kan fungera med vissa kvinnor kropp kemi mer än andra.

Vad betyder Paris Hiltons lukta som?

Tydligen om Paris Hiltons doft är någonting att gå efter, doftar Paris Hiltons som ett trendsättande blandning frysta äpplen, mossa ek, freesia, mimosa-, persiko nektar, jasmin-, sandelträ och ylang ylang. Fastän ylang ylang-, sandelträ-fresia och äpple i allmänhet anses som afrodisiaka blir Paris Hiltons parfymer en extra dos av uppseendeväckande doft med mänskliga kön feromoner.

Paris Hiltons doft kommer i sprejer i olika storlekar och i gåva apparater som innehåller bad och dusch gel och body lotion samt parfym. Med tanke på hur dyr some formgivaren parfymer kan vara, Paris Hiltons doft ett av billigare på marknaden, kanske eftersom det är gjord med mer lättillgängliga råvaror.

Parfym Shopping

Det rekommenderas inte att köpa en parfym doft oparfymerade, såvida du är en samlare eller köper en present till någon som känner till parfym går bra med sin unika kropp kemi. Alla bra varuhus och med droghandel har testaren tillgänglig för dig att försöka. Du placerar en spray, eller torka på en av puls punkter handleden och lukta. Du behöver sedan vänta ett par minuter som parfym sänkor i huden. Detta efter lukt är ofta olika att först lukta.

Ta reda på mer om din favorit parfym resurs

No comments:

Post a Comment