Tuesday 27 March 2012

Tips om att välja Diwali presenter för anställda

Diwali är den tid då företagen ser fram emot att skämma bort sina anställda en speciell gåva! Varje arbetsgivare vill framföra ett Diwali gåva som är snäll nog att imponera på anställda och är tillräckligt varmt att skildra uppskattning och lyckönskningar. Men oavsett hur goda deras avsikter väljer en perfekt Diwali Gift för arbetstagare en svår nöt att knäcka för de flesta arbetsgivare. Ges här är några praktiska tips som kan hjälpa företag att välja en perfekt Diwali Gift för sina anställda. Förvara dessa tips i åtanke när du går gåva shopping och välj den med kärlek, försäkrade vila Diwali gåva kommer att vara uppskattat!?

Om budgeten

Den första och främsta aspekten som skall beaktas innan du väljer gåvan budgeten. Företagen måste vara mycket försiktiga på denna faktor som företagspresent varken ska synas alltför kostsamma eller för billigt att förolämpa de förväntningar som anställda. Corporate gåva guruer opine att anställda ser fram emot deras Diwali Gift med massor av entusiasm. Ett billigt present skulle kraftigt desarmera tanken och minska förtroendet för arbetsgivare och därför bör undvikas till varje pris.

Val av Diwali Gift

När du har bestämt i budgeten nästa logiska steg är att välja gåvan. Nu är detta en av de svåraste som du måste hålla i åtanke smaker och kravet på stort och varierat grupp människor. Chefer kan bete sig mer demokratiskt på denna aspekt och bjuda in idéer från bland sina anställda. Man kan också ge dina anställda en frihet att välja en produkt från en lista med objekt som passar in din budget. Oavsett gåva du kan besluta om för dina anställda, se till att produktens kvalitet inte äventyras. Kom ihåg Diwali gåvan är tänkt att bygga relationer till de anställda, inte lämna dem missnöjda eller klaga.

Logotyp eller No-Logo

Beslutet att placera logotyp eller inte varierar med företaget. Generellt har det noterats att företag älskar att se en logotyp tryckt på gåvan emellertid inte alla anställda uppskattar samma! Gift Gurus visar att även om du beslutar att placera logotypen inte vara för flashig eller fet. Användningen av logotypen bör vara subtil, så att säga och undvek om möjligt. Ett bra idé skulle vara att svepa gåvan på ett omslagspapper som har en företagslogotyp. Företag kan också besluta att föreningen en penna eller annat stillastående föremål som bär företagets logotyp med den särskilda Diwali Gift.

Ordning i tid

Eftersom du kommer att göra en inköp för din Diwali gåva, och det kommer att bli så många företag som skulle kunna beställa produkter från samma leverantör, måste du placera ordning i tid att undvika förseningar och förvirring. Ordern bör särskilt ges i förväg om du vill ha lite anpassning i produkten eller om du vill att företagets logotyp tryckt. Tiderna ska vara så planerad så att den tillåter dig att kontrollera kvaliteten på produkter och begära ersättning vid eventuella defekter. Detta kommer att säkerställa dina anställda få bästa kvalitet och i tid till Diwali.

Gifting med Love

Arbetsgivarna måste ta extremt försiktiga vid presenterar Diwali Gåva till sina anställda. Ett varmt handslag och ett äkta leende samt gåvan att gå långt i byggandet relation. Om du vill skicka presenter via kurir bifoga en varm meddelande med gåva för det välbehövliga personlig touch. Diwali är ett tillfälle att sprida glädje och lycka. Se till att din Diwali Gift för anställda gör precis samma.

No comments:

Post a Comment