Wednesday 28 March 2012

Utforska flera fysiska egenskaper Nokia N97

Nokia N97, en av nyaste modeller av Nokia N-serien har varit populärt eftertraktat eftersom det släpptes i december förra året. Diskussioner om denna underbara smartphone svärmar i otaliga forum eller webbplatser på Internet. Följande är avsett att beskriva några yttre drag av Nokia N97 mobiltelefoner.

Storleken på Nokia N97 mobiltelefon är jämförelsevis tjock som ett resultat av kombinationen av den extra mätningar. På grund av detta anser jag personligen att Nokia N97 mobiltelefoner är mer passande för killar än för damer.

Ändå ser Nokia N97 mobiltelefoner inte fett alls. I verkligheten har den en smart och elegant ser som i kombination med dess överlägsna bildkvalitet, gör mobiltelefonen känns som en lyx lur med ett enda tryck på den. På samma sätt genom att flytta bergfast bild kan du höra tydliga och trevlig klicka klack ljud. Det konstateras att ett stort antal människor är tilltalade sådana ljud som de är helt fantastiskt!

Layouten på tangentbordet på Nokia N97 telefoner verkar ganska annorlunda uppfattas bland olika användare och recensenter. Vissa ser den som en impassably underbar knappsats som ingen annan mobiltelefoner kan överstiga hittills, medan vissa andra inte gillar det eftersom de anser knappsatsen på N97 mobiltelefoner är för konstiga för att passa ens användarupplevelse.

Efter användning av mobiltelefon under en tid, upptäckte jag att vi har möjlighet att skriva riktigt snabbt med knappsatsen. Dessutom blev jag medveten om var de klagomål förekommer. Knappsatsen är distinkt från allmänna knappsatser mobiltelefon: mellanslagstangenten är placerad till höger. Men så länge du leva med det i några dagar, hittar du den oerhört bekväm. Visst, jag måste erkänna att denna stil kanske inte passar vänster människor.

Som ett högteknologiskt luren, displayen är kvaliteten på Nokia N97 mobiltelefoner absolut jäkligt bra. Med en 3,5''beröringsbara skärm på 640 × 360 upplösning, N97 mobiltelefoner ger användarna mycket tydlig visning av både bilder och ord. Den glansiga kropp Nokia N97 mobiltelefoner gör färgerna på skärmen ser rikare, men som liknar andra glansiga mobiltelefoner, det gör det svårt för enskilda att se skärmen i starkt solljus.

Nokia N97 batteri, liknande batterier för andra Nokia mobiltelefoner, är minst lika underbart. Batteriet har en lång standby-funktion och kan användas under en lång tid även med den stora handgripligas skärmen. Och det är lätt att fylla batteriet antingen nätadaptern eller USB-kabel. Det finns ett ljus intill hamnen anger om handenheten är i delstaten laddas eller är färdigladdad.

I ovanstående avsnitt har jag talat om i huvudsak fyra yttre funktionerna i Nokia N97 mobiltelefon, inklusive dess form, knappsats, skärmen och batteriet. Generellt dessa aspekter inte är så lysande som interiören funktionerna i Nokia N97 mobiltelefoner, men de står delvis för att lyckas med detta Nokia N-serien ny enhet.

No comments:

Post a Comment