Friday 23 March 2012

Anslut till personer med Samsung U800!

Samsung är en jätte i mobiltelefonen tillverkningsindustrin och bland alla de telefoner som den har gett oss är en mycket framträdande namn Samsung U800. Det är en gadget med beundrande blickar och många attraktiva funktioner.

Samsung Telefonen har dimensionella mätningar av 111 x 46 x 9,9 mm och en vikt på 90,4 GM. En vacker TFT-skärm i storlek 2,0 inches regler framsidan av telefonen tillsammans med en attraktiv knappsats. Samsung U900 använder 16M färger med en upplösning på 240 x 320 pixlar för att erbjuda en fantastisk skärm. Tillsammans med de vackra visningsegenskaper har telefonen mycket mer att erbjuda.

Med ett internt minne på 1 GB som kan utökas ytterligare med ett microSD-kort på upp till 8 GB ger gadget ett bra förvaringsutrymme för sina användare. Både minnen tillsammans kan hjälpa dig att hålla en massa tyger i din mobiltelefon. Tusen telefonboksposter kan också förvaras säkert i Samsung U800.

Det är återigen internet funktionen för din lätt tillgång till internet. The Class 12 GPRS med klass 10 EDGE hjälpa en hel del med webben nås via den här 3G-telefonen. Bluetooth v2.0 och USB v2.0 stöd med överföring av data från U900 till någon annan enhet som stationär eller bärbar eller från dessa enheter till gadget. Bluetooth-här är också stöds av A2DP-funktionen för en bättre överföring.

Du kan ta god snaps med 3,15 MP kamera som finns i Samsung U800. För en bättre kvalitet kick även i svagt ljus, den har en LED-blixt. På grund av blixten närvarande här, har användaren aldrig oroa dig för ljusstyrkan i omgivningen. Videoklipp kan också fångas med kameran och det finns ytterligare en sekundär kamera också. Det är för videosamtal! Videosamtal är ett sätt att njuta av live-video av den person du talar med.

Man kan också skicka och ta emot meddelanden genom handenheten som olika typer av meddelandetjänster stöds av den. Dessa typer omfattar SMS, MMS, EMS och e-post som alla är mycket bra sätt att kommunicera dina känslor till dina nära och kära. E-postmeddelanden via en handenhet! Vad fint. Samsung har inte glömt att du också behöver underhållning och har gett FM-radio för din dygnet runt spänning. Spelade ytterligare förbättra Höjden av denna spännande upplevelse och kan spelas var som helst. Flera av dem kan även laddas ner från Internet när vi hittar den inbyggda dem vara mindre eller otillfredsställande.

Batteri av Samsung U800 stöder väl underhållning med sin standby stöd för upp till 400 timmar och samtalstid stöd för upp till 3 timmar 20 minuter. Slutligen har det också det dokument tittaren som alla kan visa och redigera sina Office-dokument samtidigt på språng.

No comments:

Post a Comment