Monday 12 March 2012

Bara försök och du skall komma till tro Samsung S8000 Jet

Människor beskriver Samsung som telefonens tillverkare som någonsin har lagt fram något nytt och innovativt till sina användare. Den senaste luren konfigureras av dem är Samsung S8000 Jet som kan konkurrera med alla andra telefoner som finns på marknaden. Denna telefon är välsignad med underbara design och är mycket elegant. Den stora attraktionen den här enheten är Qualcomm MSM6246 mikroprocessor. Denna processor kan arbeta med hastigheten 800 MHz. Verksamheten användare skulle gärna arbeta med den senaste applikationer baserade snabbt och kompatibel mobiltelefon.

Spelälskare skulle älska att spela moderna spel inbäddade med S8000. En är också tillåtet att ladda ner fler spel via Internet med denna telefon. Så kan de prova några fler spel än som redan finns i sin telefon. Så många funktioner kommer skröt med detta ljus 110 gram vikt på Jet. Dessutom är den dimension också stödjande med 108,8 x 53,8 x 11,9 mm. Detta innebär helt klart att användarna lätt kan ta denna telefon som helst med dem.

En mer frontal attraktion av Jet är dess AMOLED resistiv pekskärm. En komplett användarvänlig upplevelse kan få med denna resistiv pekskärm. I mycket få mobiltelefoner är en accelerometer sensor tillgänglig gillar den här telefonen. Denna telefon har även närhet sensor som stöder automatisk avstängning funktion. Man kan välja denna uppsättning mobiltelefon med 2 GB eller 8 GB internminne. Förvaringsutrymmet är utbyggbart vilket innebär att användare enkelt kan utöka lagringskapaciteten upp till 16 GB med hjälp av microSD-kort.

Samsung S8000 Jet stöder både nät - 2G och 3G. Fotografering skulle vara riktigt full av roliga för kameran älskare. Awesome 5 mega pixel kamera kan ge många bra bilder. Bilden kan vara mer förbättras med hjälp av några användbara kamera alternativ som autofokus, LED-blixt, geo-taggning och stort dynamiskt omfång. Med insamling av ringsignaler och bakgrundsbilder, kan man anpassa telefonens display enligt ett val och personlighet. Videosamtal kan också göras med den sekundära kameran inslag i Jet.

För netto surfare måste man höra här att de kan surfa till olika webbplatser över hela världen med hjälp av WAP 2.0/xHTML och HTML webbläsare. Den snabba Internet anläggning stöds av 3G HSDPA och GPRS-teknik anslutningsmöjligheter. EDGE och HSCSD stöder snabb dataöverföring hastighet för affärsanvändare. Den underhållning faktorn för musikälskare inkluderar inbyggd musikspelare och FM-radio. Man kan alltså lyssna på musik med musikspelaren plus kan hålla sig uppdaterad med de program och nyheter med FM-radio. Bluetooth-tekniken är också där för de användare som älskar att dela sin musik, bilder eller andra filer med andra kompatibla enheter.

Batteri av någon enhet betraktas som grund. Utan kraftfullt batteri, kan man njuta inte alla funktioner i telefonen längre. I detta avseende kommer användarna av Jet vara lyckligare att få Standard Li-Ion batteri som är monterat med telefonen. Detta batteri med en gång full laddning kan erbjuda taltid på 5 timmar (3G) och 8 timmar och 20 minuter (2G). Kravet innebär således att ägaren till denna ultimata tillbehöret inte är skyldiga att hålla telefonen laddaren varje gång med dem. Därför kan tilltalande design och utmärkta funktioner för Samsung S8000 Jet vara ett lämpligt val för den moderna telefonen älskare.

No comments:

Post a Comment