Monday 19 March 2012

Illvilliga: Faran med Webbkameror

Teknik är underbart. Datorer, till exempel, kan göra allt men serverar kaffe. Med så många nya tillägg, datorer har gjort Internet till en jaktmark för barn rovdjur. Genom att använda webbkameror de kan nå ditt barn enkelt ..

Genom att använda webbkameror kan du prata med någon via datorn och se dem ansikte mot ansikte. Barn kan snabbt lära sig att använda webbkameror, videoutrustning och mikrofoner, att projicera sin image över cyberrymden.

Eftersom det är ny teknik, barn är nyfikna och glada. Barn kan spela själva gör något med hjälp av en webbkamera eller videokamera och de kan enkelt ladda upp den till webbplatser som You Tube där alla kan se deras video .. När laddade upp dessa filmer kan ses av vem som helst.

Webbkameror kan tjäna några användbara syften.

Familjer som separeras av olika anledningar kan se varandra över Internet. Mor-och farföräldrar kan faktiskt se sina barnbarn växa upp. Genom att använda en webbkamera visar vi oss själva som vi verkligen är ..

Webbkameror kan även användas för skolprojekt och interaktiva lektioner ..

Finns det några nackdelar?

När vi tar ett steg framåt i den tekniska utvecklingen någon kommer alltid att hitta en olaglig eller motbjudande ansökan för det och illvilliga kommer att använda webbkameror för att få sexuella bilder av barn. Det är illa nog att de kan prata med dina barn i chattrum, men om ditt barn har en webbkamera rovdjuret kommer att kunna se dem. Det är lika illa som det låter ..

Någon hjälp av en webbkamera kan skicka sin webbkamera adress så att den kan hittas av vänner. Unga människor gör oskyldigt detta på sociala sajter att låta sina vänner se dem men att de inte inser det kan hittas och ses av någon. En illvillig person kan kontakta ditt barn direkt när de har hittat foder och knackade i det ..

Det finns inget att varna ditt barn på farorna i början.Rovdjur kommer att prata med ditt barn, hjälpa dem och kan också be dem att använda vissa ord eller att bära vissa kläder. Efter en tid rovdjur ber dem att göra naughtier saker och kanske till och med erbjudande om att betala dem så att de kan titta på dem.

Hur kan en förälder skydda sina barn?

Du kan berätta för dina barn när och hur webbkameran måste användas. Du bör kunna ha full syn på barnet när de använder webbkameran. Sovrummet är det värsta stället att låta ditt barn att använda en webbkamera.

Låt ditt barn vet att vad de än sätter på nätet kan ses av tusentals andra människor så de skulle aldrig skriva något som de betraktar som privat. Vad kan vara en oskyldig lite kul, såsom dans i pyjamas framför en webbkamera, kan vara sexuellt stimulerande för illvilliga personer. Det finns inget att stoppa personer som får ditt barns video från att lägga ut den till andra så länge de har länken.

Barn är inte alltid kapabla att göra korrekta beslut och det faller oss att lära dem och vägleda dem och, om nödvändigt, fatta beslut för dem. Farorna med hjälp av en webbkamera skall förstås av alla, men det bör inte hindra oss att ha roligt och njuta med en webbkamera mellan familjen ..

Nästa bör du hitta svaren på de vanligaste frågorna om illvilliga inklusive risken för webbkameror genom att hämta mitt gratis rapport illvilliga FAQ.

No comments:

Post a Comment