Saturday 31 March 2012

Om man tittar på CA M15A4 Special Purpose Carbine

Om du vill få en av de mäktigaste airsoft gevär runt, behöver du gå med en Classic Army produkt. Specifikt bör du kolla CA M15A4 Special Purpose karbin, eller SPC för korta. Denna speciella airsoft pistol, som namnet antyder, är lite speciella, om än från en bredare översikt, det är ganska lik de flesta andra klassiska Army produkter. Det finns ändå några saker som definitivt gör den unik, och därmed också för vissa människor, vore det mer önskvärt än en annan jämförbar gevär.

Först så går vi över vad gör denna pistol som andra klassiska Army produkter. Det har helt i metall, bygga, en riktig Armalite logotyp med serienummer (vilket gör vapnet känner sig mycket mer giltig), och en hög kapacitet tidningen, som kan rymma upp till trehundra omgångar. Det har också ett högt vridmoment motor, samt en hop-up-system, som kan ge alla dina bilder större omfång och noggrannhet.

När det gäller vad gör denna pistol speciell, den har en metall system järnväg gränssnitt som kan användas för sätta sevärdheter på produkten. Det finns också nya typer av stål redskap, vilken ökning allmänna funktionalitet, och en förstärkt släpring. Du kan också använda en annan typ av batteri genom att ta bort en del inuti lagret, och för vissa människor, kan detta vara en stor fråga.

På grund av dessa extra funktioner, detta klassiska Army produkten omkring sjuttio dollar mer än sin ordinarie airsoft gevär. Men om du är en riktigt hardcore airsoft-spelare, inte kommer merkostnaderna inte ut till så mycket, speciellt när man jämför med de fördelar som du får. Om du inte har råd med det, men vill ha en billigare Klassisk Army airsoft gevär, oroa dig inte. Alla av dem är bra, så även om du inte kan köpa det bästa av det bästa, du har fortfarande bäst!

No comments:

Post a Comment