Sunday 25 March 2012

Sony Ericsson T700: En funktionell Gadget med fantastiskt Connectivity

Sony Ericsson T700 är en av de bästa luren med 2 inches bred TFT resistiv 256k färgdisplay. Det passar väl in i handflatan med sina mått 104 x 48 x 10 mm och ger härlig känsla på att hålla det. Denna vackra gadget väger 78 gram bara. Det kombinerar alla senaste mobila tekniken. Telefonen har en Track ID, T9 funktioner som är användbara i det dagliga livet. Medierna kontroller av handenheten kan även styras av rörelsekontroll låset. Den enskilde kan byta låt genom att ändra ansikte gester bara. Dessa funktioner gör det till en mycket känslig och modern telefon.

Sony Ericsson T700 har en känslig 3,2 mega pixel kamera som förutsäger leende i ansiktet av motivet och klickar bara när motivet ler. Den leende upptäckt kameran klick på det dyrbara ögonblick och fångster leende av även de flesta undvikande ämnen. Därför nästa gång när du klickar på dina nära och kära bara säga leende och lämna resten till kameran. Denna fantastiska kamera registrerar också video i QVGA-format med en hastighet av 15 bilder per sekund och fångar varje ögonblick med full precision.

Du kan klicka på dessa underbara stunder med leenden överallt och kan dela dem med familj och vänner. Den överlägsna kamerans funktioner i telefonen hjälper dig att utöka din värld av glädje och låter dig behålla de spännande minnen för framtiden att påminna. The Gizmo kompletteras med enkelt användargränssnitt och är utrustad med widgets som klocka, schemaläggare, och andra användbara program för att göra livet bara mer enkel och lätt för individerna. On line applikationer widget hjälper en person att ta emot på line information och hålla dem uppdatera om nyheter, lager, väderprognos och mycket mer.

Sony Ericsson T700 har en fantastisk underhållande attribut. MP4-spelare med flera format musikfil stöd ger fullständig musik underhållning till enskilda. Den imponerande ljudkvalitet lägga till ytterligare sin storslagna musikupplevelsen. Den högklassiga stereo FM-radio med RDS låter dig ställa in tillgängliga radiokanaler och ansluter dig till din favoritradiokanal jockeys medan du tar en tur runt staden eller helt enkelt tid med att sitta i ditt rum.

Denna fantastiska gadgeten med sina exklusiva multimedia egenskaper ger ett bra batteri backup av 11 timmars taltid och 390 timmars passningstid. Den har fått tillräcklig lagringskapacitet. Den har ett internt minne på 25 MB som kan utökas upp till 8 GB med hjälp av micro SD-kortplats. Sammantaget är detta komplett telefon som är utformad för att uppfylla kraven i moderna mobila användare.

No comments:

Post a Comment