Friday 30 March 2012

En ny Prisvärd Smycken köpupplevelsen för Fashion - Conscious

Smyckes Shop Online är en blomstrande irländsk-baserad kostym och designade smycken butik. Som namnet antyder, är skillnaden här till vanliga dyr High Street smycken butiker som alla deras eleganta varor kan ses via Internet från bekvämligheten av ditt eget hem. Webbplatsen är mycket tilltalande med en mycket professionell och modern layout. Verksamheten startades och utvecklades av Susan Salkeld, som har ett stort intresse för damer mode. Online smyckesaffär är baserat i Dublin, men levererar till hela Sverige, samt catering för regelbundna kunder i Europa och ännu längre bort.

Susan förklarar konceptet och filosofin bakom hennes växande företag, med ofta köpt märkeskläder och skor mig från hela världen Internetbutiker, insåg jag att de nödvändiga tillbehören var inte så lätt tillgänglig på nätet. Jag hittade denna udda eftersom poster såsom smycken och väskor är inte lika skrymmande som kläder och skor [för leverans] som nu säljer mycket bra över Internet. Efter chattar med några smyckesdesigners, bestämde jag att jag kunde tillhandahålla en tjänst för att införa och tillhandahålla vackra, moderna smycken som passar dagens mode.

På Smyckes Shop Online vi vill föra sort, färg och glamour till smycken tillbehör marknaden. Det är en riktig wow-faktor om de flesta av de artiklar vi säljer, särskilt när faktiskt sett och hanteras. Men vi hoppas också våra prisvärda ta med en extra leende när köparen inser hur mycket pengar de har sparat genom att titta runt vår butik.

Susan granskats personligen högkvalitativa leverantörer från hela världen och valde sedan ut de omfattande utbud av fantastiska produkter på display. Anmärkningsvärda samlingar omfattar:

Krystal London-Krystal erkända som ledande konstruktörer och tillverkare av utsökt designade smycken med endast det högsta betyget Swarovski-kristaller. De är allmänt kända för sin höga kvalitet bitar och känsla för detaljer. Enorma dinglande ljuskrona örhängen, halsband kristaller dusch och manschetter är bara några av de bitar du kan se i denna samling. Allt i Krystal display är designad av Kish Vasa som har över 20 års erfarenhet, vilket garanterar exceptionell och unik design.

Lola Rose - I sitt avsnitt, hittar du exempel på några av de vackraste halvädelstenar smycken som erbjuds idag. Du kommer att bli bländad av kreationer i en rad fantastiska och ovanliga färger. Susan har uppmanat tjänster av Lola Rose ledande moderna smycken skapare, den högt begåvade Nicola Gewirtz, att erbjuda bitar som fångar ögat med stor effekt.

Silver Collection - För fans av silversmycken, har Susan handplockade ett stort sortiment av önskvärda punkter som kommer att kvitta din outfit, oavsett tillfälle. Från vacker klänning ringar och klassisk halsband till snygga manschetten armband och armband, gör ingen besviken Smyckes Shop Online inte silverwear tillbehör. Webbplatsen är stolta över att skryta med att alla dess silver varor kontrollstämplas efter att ha passerat de mest rigorösa inspektioner vid de Assay Office i Dublin Castle.

STRASS Crystal smycken - för det speciella tillfället kan Susans e-handel butik tillhandahålla dessa viktiga sista handen vid en minnesvärd outfit, mousserande chokers rhinestone kristaller, samordnade örhänge & halsband uppsättningar tiaror, etc. Vissa objekt har valts ut med bröllop i åtanke, men mer diskret mönster är perfekta att lägga till klass och förfining till kväll och fest.

Smyckes Shop Online har ett sagolikt stort utbud av allmänna design featuring halvädelstenar som har sitt ursprung från alla världens hörn. I vissa fall, den etniska ursprung bitar hamnat i förgrunden, bokstavligen i deras form, vikt och mycket attraktiva men sällsynt färger. Andra skapelser följa mer traditionell, antik stil men här trevligaste överraskning kommer genom sin prissättning som skulle passa någons ficka även i dessa svåra tider.

Susan vet att modemedvetna kvinnor måste spendera sina surt förvärvade pengar klokt. Som hon påpekar, har vi gjort en grundlig research om våra smycken prisstrukturen och vårt mål är att erbjuda lägsta möjliga priser för alla våra smycken linjer. Vår designer smycken är i genomsnitt 15% lägre än någonting liknande dess motsvarighet i trendiga varuhus i Irland. Vi ville erbjuda våra kunder något annat som var överkomliga, så att vi damer ibland kan förstöra oss själva utan att känna skuld.

Skönheten om att köpa online bortsett från det uppenbara - att försöka hitta tid i våra hektiska liv att ta en dag ut för att vandra runt till olika affärer, sitta i bilköer, problem parkering, köerna vid kassorna, etc - är att priserna är ofta mycket mindre än att köpa i High Street. Susan bekräftar att detta främst beror på online-återförsäljare att inte behöva betala hyra på displayen lokaler och sparande i allmänna omkostnader som sedan överförs till kunden. Många människor i dessa dagar föredrar att göra sina inköp via ett bekvämt bärbar dator eller PC och sedan har de beställda varorna levereras direkt till sin ytterdörr. Susan ser ingen anledning till varför shopping för god kvalitet smycken inte kan följa denna ökande trend.

Smyckes Shop Online import sin aktielista från länder över hela världen. På så sätt fånga de många exotiska och vackra stilar påverkas av de olika kulturer de handla med. Susan hoppas kunna ta med både kvalitet och variation till Irishwomen, och vi kan inte argumentera med henne ambitioner smycken fält. Redan hon kan skryta, närvarande har vi två stora designers ombord men jag hoppas att få ytterligare tre i slutet av året. Det är viktigt att byta lager och stilar på säsongsarbeten.

"Kund-vård" är också en annan av Susans slagord. Hon vet genom sin egen online shopping erfarenheter att utvecklingen av förtroende och goda relationer med till synes ansiktslösa återförsäljare är avgörande. Vi ser alltid till att vi svara på eventuella frågor så snabbt och effektivt som möjligt, hon. Vi uppmuntrar också feedback eller önskemål - om en kund skulle vilja se fler objekt av en viss konstruktion eller de letar efter en mycket speciell smycke, då kommer vi att försöka vårt yttersta för att rymma dem.

När de ombads att sammanfatta varför hon tycks ha obegränsad entusiasm för hennes verksamhet, svarar Susan enkelt, knappast paus efter andan. Sedan tidig ålder har jag alltid haft en passion för vackra smycken om det är mode, kostym eller designer. Jag insåg att min dröm om att leverera vackra smycken till damer överallt till priser de har råd. Det gör mitt jobb en sådan njutning. Smycken är glamoröst och roligt - som den borde vara. besök jewelleryshoponline.ie; Susan x

No comments:

Post a Comment