Thursday 29 March 2012

Sony Ericsson Yari: En avancerad Gadget

I dagens scenario måste en individuell mobiltelefoner vid nästan varje steg. Dessa prylar är inte bara fungera som ett medium för kommunikation utan betraktas som ett medel för underhållning. Sony Ericsson är välkänd tillverkande företag. Dessutom dess enheter är beundrad i huvudsak av varje åldersgrupp. Än en gång är det i spotlights för Sony Ericsson Yari. Detta är ett tredje generationens smartphone. Den levereras med mjuk slide öppningsmekanism. Den är laddad med många innovativa uppsättning funktioner som verkligen kan spänningen användarens sinne med spänning.

Den totala storleken av denna manick är ganska stor i jämförelse med andra standardformat handenheter. Detta eleganta smartphone väger 115 gram. Den har brett 2.4 inches TFT-färgade skärm som visar 256 tusen färger. Dessutom är den försedd med standard uppladdningsbart batteri som stöder bra batteri-backup. Den levereras med stand-by taltid på 450 timmar. Det ger taltid på 4 timmar och 30 minuter. Det finns ingen anledning att ta ut det igen och igen. Bortsett från allt har den många Ringsignalfunktion lägen som nedladdningsbara polyfoniska, MP3, AAC ringsignaler etc.

Det är en fantastisk musikmobil. I själva verket är det laddat med många underhållningsfunktioner. Den levereras med musikspelaren via vilken användaren kan lyssna hans favoritlåtar. Dessutom innehåller det funktioner som TrackID musikigenkänning, SensMe, MegaBass, PlayNow och många fler. Med hjälp av sin Shake control ansökan kan man enkelt ändra den tidigare spelade låten med det nya en efter hans humör. På fritiden, kan användaren ställa in sin inbyggda stereo FM-radio som kommer med RDS.

Denna mobiltelefon har stöd för många uppgraderad teknik och därmed ger bättre anslutningsmöjligheter. HSDPA, EDGE och GPRS öka dataöverföringshastighet mycket snabbare. Denna användarvänliga telefonen levereras med USB och Bluetooth. En individ kan ladda upp och ladda ner massor av information från Sony Ericsson Yari till någon annan kompatibel enhet. Dessutom låter användarna surfa internet som fungerar på quad-band GSM-teknik. Man kan när som helst och var som helst erfarenhet höga anläggningen hastighet surfar. Den levereras också med YouTube-program.

Med de olika meddelandefunktioner en individ kan interagera med andra utan att spendera mycket mynt. Man kan chatta med sina släktingar och kins via e-post eller snabbmeddelanden på nätet. Användaren kan skicka, ta emot och skapa enkla textmeddelande via SMS (trådad vy). Dessutom, genom att multimediameddelanden (MMS) kan man vara i kontakt med hans eller hennes vänner. Alla dessa applikationer gör faktiskt kommunikationen mer intressant.

Den levereras med integrerad fem megapixel kamera. Det är ganska lik den högupplösta digitala kamera. Med detta kan en enskild ta stillbilder liksom färgade videor. Dessa inspelade videor kan njuta av genom att helt enkelt spela dem i videospelaren. Denna kamera Telefonen levereras med många funktioner som autofokus, LED-blixt, geo-taggning, ansiktsigenkänning, bildstabilisering, bildredaktör / blogga etc. Så, användaren kan lagra sina fina minnen för alltid bara genom några klick.

Det här skjutreglaget telefonen levereras med massiv minne lagringskapacitet. Den innehåller faktiskt internt minne på sextio megabyte. Dessutom består det externa minnet av en gigabyte som kan utökas upp till sexton gigabyte genom att infoga microSD (TransFlash). Därför kan en butik så mycket data som möjligt. Bortsett från alla, Sony Ericsson Yari en awesome smartphone. Om man är galen i musik. Tja, i så fall är denna smartphone perfekt alternativ. Det kan verkligen skapa oro bland generationen.

No comments:

Post a Comment