Wednesday 14 March 2012

Få att snygga utseende med en Stor vit blus

De flesta av oss undrar hur det vita blus kunde vara snygg, väl vi har en mängd val som kommer att överraska dig. Det vita blus är inte längre en enkel och vanlig post, men det kommer i olika stilar av halsen, mönster och design att krydda det hela klädsel. Några av de stilar inkluderar ruggig vit blus som är exklusivt, gjord av stretch bomull och har en ruggig front. Det har shirred holkärm och är även lätt att tvätta bara handtvätt.

Kim vitt blus är en ärmlös bomull siden blus med bomullsband utsmyckning, skopa halsen med rundade halsband, belagd väv knappslå, kort peplum med tyg som omfattas knappen trim och själv knyta baktill i midjan. För dem som föredrar herrkläder skräddarsy med en touch av kvinnlig mjukhet, finns det Lafayette 148 New York Tuxedo blus. Det är pintucked och har en ruggig detalj på de fyra-knappslå och två button-manschetter. Det finns också en shirttail fåll och det formas med framsida och baksida dart.

Damer, om du föredrar ärmlös blus vit då Grifflin 1.012 vit ärmlös metalliska blommig topp kommer att sätta dig där ute i denna sexiga och snygga toppen. Ett specialutformat ärmlös överdel har en blomtryck och en silvermetallic behandling för den hetaste titta i metalliska och blommiga trenderna den här säsongen. Det är en sexig V ringning, helfodrad byst och tre dekorativa knappar som pryder rynkad byst. Supersöt flätade axelband fästs med kragarna och subtila randigt mönster skapas med metalltråd. Det finns även en diskret osynlig dragkedja stängning, mjuka och lyxiga jersey sticka tyg att du kommer att älska att bära och högt i stretch för just kroppsnära passform. Det är bra för att sticka ut från mängden på konserter, klubbar eller någon kväll tillfälle.

Man kan också välja att Hesekiel Elana Top som kommer att fånga uppmärksamheten på din partner som du kommer att en drottning i hans ögon med denna topp. Det är en söt ärmlös topp med Cleopatra ringning och broderi detaljer. Mitt fram ruche detaljer, en vänster-zip stängning spetskant nertill och tyg vilket är voile 100% är en del av denna blus.

För dem som föredrar de konservativa långärmade sidenblus vit, den ryska blus något att tänka med sina långärmade crewneck i vitt siden crepe, dolda snäpplåsnings, pintucked paneler vid bröstet tillbaka krage och ärmslut. There is också ruching på axlar och en peplum midja med ruching på ryggen. Du kan också räkna med Hanro Ylle Silk Basic långärmad tröja som är bra för skiktning eller att hålla dig mysiga på dessa kyliga nätter. Det är perfekt att flanera i detta ljus och andas långärmad tröja med besättning halsen.

De som föredrar den mot halsen blusen vitt, Dickies Healthcare White S Dickies Performance Stretch kvinnors V-ringad topp scrub funktioner sömmar detalj fram och bak halsringning, med prinsessan falsning och främre dart för en kvinnlig passform. Det finns två främre welt fickor. Den är gjord av 100% polyester 4-vägs stretch med en mekanisk garn process som ger mjukhet och fukttransporterande. Du kan också hålla stilen sval och bekväm i en frestande tunika från Lucky Brand kallas Abby tunika. Det är ett underbart utformad tunika, med en djup v-ringning, är elegant broderi på halsen, fåll och ärmar, tre fjärdedels ärm längd och 100% bomull.

Denim älskare, det finns också något för dig med denim vit blus till exempel Robert Rodriguez toppade axel blus med plissering som skapar en illusion av struktur i axlarna av en skarp vit blus med en liten, skräddarsydd siluett. En bred krage, silverfärgade knappar och vände snyggt franska manschetter ytterligare dramatisk look. Man kan också välja att Natorious Novelty vit skjorta volanger som sätter en feminin variant på den traditionella vit blus. Bär denna blus med subtila glänsande smycken och skarpa svarta byxor för ett tidlöst utseende.

No comments:

Post a Comment