Saturday 31 March 2012

HTC Touch Pro 2: En enastående Gizmo med senaste funktionerna

HTC är ett välkänt varumärke på marknaden för mobiltelefoner och dess tillverkade prylar är blomstrar i området kommunikation. Det finns många snygga telefoner som lanserades av detta märke, såsom HTC Magic, Touch 3G, Touch Pro 2, Touch Viva och mycket mer. Dessa enhetens alla är laddade med senaste funktionerna och finns även i olika färger & mönster. De flesta av luren användare köper desperat dessa telefoner eftersom de finns även tillgängliga till mycket rimliga priser. Men bland alla dessa HTC-telefoner, många användare är galna i HTC Touch Pro 2. Detta är en mycket elegant och snygg enhet som uppfyller de flesta av senaste behoven i en modern telefon användare. De funktioner i enheten är baserade på senaste teknik och dess underbara utseende också öka värdet av enheten för sin ägare. Så, kan ta en titt på dessa förtjusande funktioner i HTC mobiltelefon, som har gjort den här enheten mycket värdefull för en.

Detta HTC Touch Pro 2 är en snygg telefon som finns i grått och svart färger. En av kvaliteten av enhetens funktioner är 3,6 inches bred TFT LCD pekskärm i färg. Den här skärmen kan visa användarens älskvärd video sånger, mappar, menyer och andra resultat på 480 x 800 pixlars upplösning. De 16 miljoner färger visa förmåga på skärmen ger en färgstark bild till denna enhet. Denna enhet är också inbäddat med en 3,2 MP kamera som är berikad med autofokus anläggningen och garanterar användaren att ta fantastiska bilder av hans eller hennes kära. Dessutom kan kameran även för videoinspelning, video spelas (MPEG4, WMV, 3GP, ASF spelare), skapa fotoalbum, video album, videosamtal och många fler.

Denna enhet kommer också med snabb Internet-anläggning som lätt kan utnyttjat genom sin kvalitet anslutning funktioner såsom 3G HSDPA och Wi-Fi teknik, EDGE, GPRS, etc. Nu kan man enkelt utnyttja omedelbar åtkomst av Internet i enheten var som helst. Det är lätt att hålla kontakt med avlägsna släktingar genom snabb messaging funktioner i enheten, t.ex. SMS, MMS, e-post och andra IM. Bluetooth-i telefonen gör det möjligt att utbyta låtar, bilder och andra värdefulla data trådlöst till Bluetooth-enhet stödjande av nära och kära.

Dessutom har denna enhet också tillhandahållande av spännande musik, som kan upplevas genom musikspelaren i den här enheten. Denna spelare spelar individens favoritlåtar med surroundljud. FM-radion och MP3 och polyfoniska ringsignaler är andra fantastiska sätt att använda mer musikalisk spänning i denna telefon.Den utmärkta batteri i enheten gör att man i 7 timmar för GSM taltid och 348 timmar för GSM passningstid. Nu är ägare av denna enhet fri att prata oavbrutet med sina nära och kära på grund av mammut prata i batteriet. Handenheten består av 288 MB RAM och 512 MB ROM minne. Den goda minne den här enheten kan lagra enorma data som video låtar, bakgrundsbilder, skärmsläckare och mycket mer. Den lagringsutrymme av denna manick kan ökas i den microSD-kortplats. Måtten på denna enhet är också mycket bra att inkludera 116 x 59,2 x 17,3 mm och den väger 175 gram. Efter att ha sett alla dessa funktioner kan man dra slutsatsen att HTC Touch Pro 2 är full av mest värdefulla egenskaper som gör det mycket fascinerande.

No comments:

Post a Comment