Tuesday 27 March 2012

Säg Ja till grön kemi för bilrekonditionering

Beskriver fordon är en utmanande uppgift. När allt, det tar en hel del skura, tvätta och torka för att göra en smutsig bil se ut som nya. Detta gäller särskilt för bilrekonditionering proffs som har att ta itu med denna svåra uppgift på en daglig basis. Beväpnad med en mängd rengöringskemikalier de gör sina försök. Men, har du någonsin tänkt på negativa effekter av exponering för dessa kemikalier, av vilka många innehåller farliga ämnen skadliga för användarens hälsa och fordonet?

Bilrekonditionering yrkesverksamma kan nu eliminera dessa skadliga biverkningar och erfarenhet enastående resultat med hjälp av gröna kemikalier.

De flesta kommersiella bil-rengöringsmedel som finns på marknaden innehåller starka kemikalier och slipmedel som kan vara skadliga för dig och miljön i allmänhet. Dessutom kan sådana slipande lösningar även tillräckligt stark för att skada ytan på din bil. Å andra sidan, gröna kemikalier gör att du kan uppnå samma diskresultat som kommersiellt tillgänglig kemiska rengöringsmedel, men utan risk för att orsaka någon skada dig, ditt fordon eller miljön.

Den kraftfulla men ändå säkert karaktär av gröna kemikalier kan hänföras till deras unika utformning. Eftersom de är mestadels kommer från växter, gröna kemikalier är icke-korrosiva, icke-giftiga, icke-frätande och klorfria. Det gör dem helt säkra att använda för alla och alla ytor på arbetsplatsen.

Eftersom gröna kemikalier utgör några hälsorisker kan en del människor undrar naturligtvis om dessa lösningar verkligen fungerar. Hemligheten med kraften i dessa gröna kemikalier ligger i deras tekniskt avancerade sammansättning.

Eftersom de är uppbyggda av nanopartiklars - som är runt 50 till 100 gånger mindre än de partiklar som finns i traditionell biltvätt lösningar - gröna kemikalier kan tränga djupare in jord, lera, smuts och fett. När de tränger, de bryter ner kol band som håller dessa avlagringar på plats. Denna process delar upp fett och smuts molekyler till små partiklar och hindrar dem från att du sätter tillbaka på fordonet ytan.

Green biltvätt städare funktion kraftfulla ingredienser som kan utföra tunga biltvätt uppgifter utan att orsaka minsta skada för alla fordon ytor. Den rengöring och vatten mjukgörande egenskaper på gröna kemikalier förhindrar också återfastsättning av smuts till fordon och därmed stöd att hålla fordon renare under en längre tid. Dessa gröna städare kan antingen appliceras med en svamp eller läggas till effektivisera högtryckstvättar och andra system för bilar tvätt.

Gröna kemikalier finns inte bara för rengöring av fordon ytor men även för rengöring fordon interiörer. Till exempel gröna mattan städare funktionen kraftfulla, naturliga ingredienser som kan ta bort tuffa fläckar, även de djupt inbäddade i mattor och stoppning. Dessa lösningar fungerar genom smuts och sedan utkristalliseras det när det är torrt så att det kan inte åter jord mattorna. Detta kristalliserat rester kan sedan lätt sugas upp.

Avfettningsmedel är en annan klass av gröna kemikalier som är bra för rengöring av bilar. Dessa lösningar är otroligt effektiva i att eliminera fett och olja från fordon utan svärtas ned eller skada ytor.

Så, gå för gröna kemikalier från kända leverantörer som uppfyller dina bilrekonditionering behov - rengöring kommer att bli stor och du kommer vara glad att du gjorde din del för att bevara miljön!

No comments:

Post a Comment