Wednesday 21 March 2012

Dual Sim Telefon tillåter dig att ha två anslutningar

Borta är de dagar när man bara hade en sim och en telefon, var dina val ganska begränsad om du ville använda ett annat SIM. Du köpte antingen ett andra mobiltelefon eller du vänt mellan sims. Idag dock tillgången på dubbla sim telefon har förändrat allt. Du kan ha två sims körs i en telefon och växla mellan tjänster med lätthet.

Det är konstigt dock att kinesiska mobiltelefon tillverkare spjut har rubriken dubbla SIM-telefoner i jämförelse med stora namn som Nokia, Samsung och Sony som precis har börjat att inse potentialen i dubbla SIM-telefoner.

Hur fungerar en dubbel arbete sim telefon?

Tja det beror egentligen på vilken typ av telefon. Vissa typer av telefoner har två processorer så det ungefär som att ha två telefoner i en, ger detta dig att svara på två samtal från två olika sims på samma gång. I huvudsak du tar emot signaler från både nummer i telefonen.

Den andra typen av dubbla SIM-telefoner har inte två processorer så du kan förvänta blandade resultat. Dessa typer av telefoner har någon form av samtal sekreterare programvara som leder dig inkommande samtal till röstbrevlådan om du köper på ett annat samtal på första sim. Men om telefonen inte har denna typ av programvara som ringer får vänta eftersom din linje kommer att ge honom upptagetton. Sistnämnda typerna av mobiltelefoner är dock betydligt billiga.

Många frågar ofta om de faktiskt kan ta två samtal på en telefon. Svaret ligger i hur många processorer telefonen har. Om din telefon har flera processorer så ja du kan ta två samtal på en telefon. Men om det inte då du inte kan.

Välja mellan sims på dubbla sim telefon är ganska lätt och göra det via telefonens meny. Mycket av vad du kan göra på både The Sims är tillgänglig via telefonens meny. När det gäller dubbla SIM-telefoner dess verkligen på en först till kvarn basis så som någonsin ringer lyckas att få även din linje först får prata med dig. Välja en dual sim telefon är verkligen en personlig preferens baserat på om du verkligen vill använda två tjänster. De flesta människor kan inte använda mer än en tjänst samtidigt som många människor gör.

No comments:

Post a Comment