Friday 23 March 2012

PPC Sökning

Du har förmodligen hört mycket om PPC och vill veta exakt vad PPC är och hur PPC kan hjälpa dig? Vi kommer att försöka ge svar på den första delen av denna fråga här, men Den andra delen är nåt som du kommer att hitta någon annanstans i en annan artikel.

PPC står för Pay per click. Betala per klick är en Internet-marknadsföring verktyg som låter dig tjäna pengar genom redovisade en annan persons bannern på din webbplats eller ger dig möjlighet att sätta i en annons av dina egna onto någon annans webbplats eller sökmotor.

Betala per klick annonsering på sökmotorer ger en möjlighet att välja sökord som du vill att din webbplats ska visas när en sökning görs. Till exempel, om du är en skotillverkaren då du skulle vilja att webbplatsen ska visas på sidan när någon skriver in sökordet skor.

Som kund får du bestämmer hur mycket du är villig att betala varje gång en person klickar på sökresultaten. Ju mer du är villig att betala per klick, desto högre blir din webbplats visas i resultaten för de sökord som du väljer.

Det finns en hel del betala per click sökmotorer och ett lika stort antal människor som har antagit Betala per klick annonsering via sökmotorer. Om du vill komma framåt i loppet du kommer att behöva göra en del efterforskningar och betalar topp dollar till Pay per klick sökmotor reklambyrå.

Generellt, större betala per klick sökmotor desto mer måste du bud att komma till toppen för dina sökord. Därför är det värt att undersöka olika sökmotorer för att hitta vad det skulle kosta att bjuda på sökord som du väljer och hur mycket trafik dessa sökord kommer sannolikt att dra.

Den största PPC tjänster leverantörer är Yahoo, Google, Overture, men Google är inte en PPC sökmotor men Google erbjuder PPC-tjänster i form av text och lägga lådor som kan ses på höger i sökresultatet. Och dessa är alla en del av andra sajter PPC-kampanj.

Det ett antal andra sökmotorer där ute och trots dessa sökmotorer är inte lika populära som Google, de i allmänhet ger en fördel. Vanligtvis dessa sökmotorer har lägre kostnader per klick för ett sökord än de större sökmotorerna.

Förutom de allmänna betala per click sökmotorer med lite ansträngning kan du också kunna hitta tematiska sökmotorer som tjänar din bransch eller specifikt tillgodose din målgrupp.

Det finns en punkt som är värd att hålla i minnet att aldrig gå för stora investeringar i din PPC-kampanj bara starta från en låg budget och absorbera hur PPC kampanj får för dig att få trafik och hur många procent av trafiken är att omvandla i din betalning kunder.

Innan man går in i någon form av kontrakt med en betala per klick sökmotor, vara säker på att du har svaret på följande frågor:

. Vad är omfattningen av sökningar som utförs av sökmotorn på månadsbasis?

. Vilka är de viktigaste söka samarbetspartners eller dotterbolag att sökmotorn har?

. What är omfattningen av sökningarna som affiliate eller söka partner generera per månad?

. Är det nödvändigt för dig att gå med på att annonsen värdskap av alla medlemsförbund också?

. Har sökmotorn garanti falsk check mekanismer?

. Hur kan en bedrägliga klick rapport lämnas?

. Hur ser ni till god redovisningssed?

När du är säker på att Betala per klick sökmotor som faktiskt arbetar i din fördel kan du ta upp möjligheten att Pay per klick reklam. När du hittar rätt betala per klick annonsering via sökmotorer program du ser ditt företag sväva. Hur? That "en helt annan artikel totalt?

Ppcjohn är en erfaren PPC konsult med Thagodz en PPC sökmotor Columbia baserad internet marknadsföring företag specialiserat på PPC annonsering på sökmotorer och marknadsföring.

No comments:

Post a Comment