Thursday 29 March 2012

Aquamarine Serenity en presentbutik på Mors dag

Pleasant aquamarine

Mytologiskt, är aquamarine en integrerad del av skattkistor om sjöjungfrur. Hur som helst, nådde den människan som en gåva från dessa. Dess namn är efter det latinska uttrycket vattnet i havet. Därför är det en lugn, blå till blå-grön färg pärla.

Tidigare var detta relativt vanligt pärla mest eftertraktade i sitt grönaktiga skugga. Men i moderna dagar, desto djupare blå desto större pris. Många gånger, nybörjare misstag att det är en blå topas.

Dock kan dess attraktiva skugga bleknar vid konstant exponering för ljus

Förhäxande aquamarine smycken

Härligt ändå moderna smycken ses som ringar, örhängen och hängen. En beundransvärd förlagan inom både vitt och gult guld kan valt fira moderskap. Till exempel, akvamarin och Pink Sapphire Butterfly Ring med diamanter i vitt guld, Emerald-slipad akvamarin Ring med Diamond Accent skaft i vitt guld, och Solitaire Round Aquamarine Konturformad Shank Ring i vitt guld anses vara storsäljare.

Aquamarine och Eternity Diamond Band med Kanalinställning i vitt guld och Solitaire Round Aquamarine Ring i gult guld kan lägga till din rik erfarenhet av shopping.

Vitt guld för Aquamarine

Aquamarine tas företrädesvis inbäddade i vitguld mest. Detta görs eftersom det ljus som reflekteras genom upplivande blå ädelsten geler väl med månbelysta blända av det vita guldet. Det slutliga resultatet är så stiliserad redo och att den passar alla hudtoner. Dessutom är det komplimanger alla typer av personligheter tillsammans med garderober.

Vitt guld som en attraktiv och hållbar en förskönar aquamarine med vördnad-inspirerande komplimanger.

En mineral sort

Aquamarine är en beryll mineral sort. Med en hårdhet på 7,5-8 Mohs 'på skala, gör det upp till att bli en ganska svår. Dessutom är det ett ganska överkomligt också. Det innehåller verkligen element beryllium och kalcium som är ansvariga för sådana fantastiska färg. Utsökt pärlor skärs av enorma grov genomskinlig skisser hittades.

Åtgärd

Aquamarine ädelsten är en krysolit form av mineral med ovan nämnda färgpalett. Välinformerade, smaragd också hör till samma familj. Är därför grönare sort som smaragd skisser medan ljuset grönfärgat kallas som aquamarine pärlor.

Men dessa ädelstenar är värmebehandlas för att uppnå önskad blå färgen i dem. Värmebehandling initierar vid mycket hög temperatur på 400 grad Celsius. Dessutom är de oönskade gröna nyanser från ädelstenen bort detsamma.

No comments:

Post a Comment