Sunday 11 March 2012

Sony Ericsson Xperia X3 bli av enkla mobiltelefoner

Displayen är så underbart att man skulle älska att se bilder, bakgrundsbilder eller annan grafik kontinuerligt. Storleken på skärmen är ca 4 inches och kommer med upplösningen 800 pixlar x 400 pixlar eller 852 pixlar x 480 pixlar. Namnet på telefonens nämns i olika sätt. Till höger sida av telefonen nämns namnet "Sony Ericsson" och höger under skärmen, är "Xperia" skrivet. På baksidan av gadgeten, är Sony Ericsson skriven med företagets logotyp. Kameralinsen kan inte förbli osynlig närvarande vid baksidan av gadget.

Sony Ericsson Xperia X3 är också känd under namnet Sony Ericsson Rachel. Användare kommer att känna något nytt i Internet tillgång funktionen. Verksamheten funktioner, multimedia användning alla är olika med denna telefon. Detta Ericsson kommer skröt med många funktioner som en modern telefon-användare kan kräva. Men det mest utmärkande drag i Xperia X3 är dess stora storlek kamera. Man skulle vara glad att veta att telefonen är välsignad med stora 8 mega pixel kamera. Denna kamera kan ge bra bilder till sina användare. En annan uppgift som denna kamera är fullfjädrat videosamtal. Genom videosamtal funktionen kan man spela in många filmer som helst och var som helst.

Låter diskutera några flera kvaliteter av kameran av Sony Ericsson Xperia X3. Kameran presterar mer bekvämt med stöd av olika hjälper alternativ som autofokus, LED-blixt och 8x digital zoom. Autofokusen kan hjälpa till att fokusera på särskild del i ämnet. Med LED-blixt, kan en individuell ta lika skarpare och klarare bilder jämfört med de som kan fångas i närvaro av solljus. Tredje kamera alternativet är 8x digital zoom. Den kan komma 8 gånger mer närmare särskild del i ämnet innan de beslutar att fånga den. Detta kan således kameramobiler betecknas som en av de bästa kameratelefonerna på dessa dagar.

Minneskapacitet av Ericsson X3 kan lagra ens flera personliga stuffs. Det beror på användaren, vad han / hon önskar få lagras med telefonen antingen bilder, videoklipp, musikspår eller andra filer. Operativsystemet Android är den senaste OS som en Ericsson-gadget körs. Ericsson X3 kan vara den första Android från hemmet av Sony Ericsson. Låter kommit till nät följt av denna allround telefonen. De nätverk som följt av detta respektive gadget är både 2G och 3G. Med 2G kommer Ericsson X3 stödja quad band nätverk av 850, 900, 1800 och 1900. På andra sidan, med 3G, kommer det att följa dual band nätverk av 900 och 2100. Således ser den här telefonen dess ägare att ta med den överallt i världen.

Utan anslutning funktionen, är diskussionen om Ericsson X3 ofullständig. Anslutningarna faktor i den här handen är verkligen imponerande. Det stöder dataöverföring med hjälp av anslutning som gjorts av miniUSB och 3,5 mm-kontakt. Dessutom är Bluetooth också där för att dela sina filer med andra "framkallade Bluetooth-enheter antingen det är en mobiltelefon eller en bärbar dator. Xperia X3 kommer med Wi-Fi (IEEE 802.11g). Därför är dessa viktiga funktioner är nog att betrakta Sony Ericsson Xperia X3 som ledare för kommande mobilmodeller.

No comments:

Post a Comment