Monday 26 March 2012

Which Bärbara bil dvd-spelare bör du välja?

Det finns många bärbara bil DVD-spelare val i dag och var och en har sina fördelar och eventuella nackdelar. Jag har beskrev den mest populära metoderna nedan och en av dem är säker på att vara just den sak för alla fordon på vägen.

In-streck bil DVD spelare

In-dash portabla DVD-spelare kan fås i flera olika smaker. You can buy en in-dash car DVD player with ett screen or without. Big fordon med massor av konsol utrymme och en stor passagerarutrymmet bäst för in-streck spelare som inkluderar skärm. Skärmen fälls vanligen i enheten när den inte används därför skärmstorlek är normalt mellan 5 och 7 inches.

Dessa regelbundet beskrivs som 2 DIN bil DVD eller dubbel DIN DVD spelare och detta referenser beteckning höjden av komponenten. Väldigt enkelt uttryckt, är en dubbel DIN komponent 4 inches tall och en enda är 2 inches tall. Nu kan du vanligtvis installera en enda DIN komponent till en dubbelpil DIN öppning eftersom de brukar komma med en monteringssats som inkluderar en adapter ram för just det syftet. I streck portabel dvd spelare kan köpas med och utan TV mottagare.

Flip Down Bilstereo DVD Spelare

Som ett alternativ kan man installera ett flip ner DVD-skärmen från tak och länka den till en in-dash enhet via en inbyggd IR eller Bluetooth-sändare. Det finns också takmontering allt i ett system som för in DVD, Spelkonsol, FM sändare och TV-tuner. Många konsumenter åtnjuter dessa och typiskt bifoga dem att vinna baksätet visning och / eller spel.

Mobilt DVD-spelare mål

Om du utkik efter en snabb och billig lösning, kan detta vara just ditt bästa insats. I allt väsentligt liknar ett laptop fall. Ni sätter helt enkelt den bärbara DVD-spelaren i fråga, och fäst den i bilens främre ryggstöden för omedelbar baksätet siktning. Spelaren sitter ovanpå horisontellt underlag avsnitt, som fungerar som en bordsskiva, medan upprätt rygg i målet är den del som fäster mot ryggstödet.Detta är ett säkert val om du redan har en bärbar DVD-spelare som har anständiga hoppa förebyggande teknik. Den tillåter användaren att öka användbarheten deras spelaren genom få den dubbelklicka både som en i-hem och bil DVD system. Bil fall är ytterst sparsam, men naturligtvis detta val är inte för framsätet genomgång och förlitar sig på enhetens batteri för makten.

Dual Screen bil dvd-spelare

Dubbel skärm bil dvd-spelare lägger också till framstolarnas ryggstöd och är enastående för baksätet genomlysning. Den faktiska DVD-spelaren är i en av de utsända två bitar. Den andra displayen fungerar som ett fjärr mottagare som tar signalen från huvudenheten IR-sändare. Båda delarna har sin egen fristående hörlursjacket och externa högtalare, men de delar en avlägsen eftersom båda enheterna spelar samma skiva.Precis som med det första alternativet är batteriprestanda en begränsning, men de flesta kommer med nödvändiga adaptrar för i bilen laddas.

Tablet DVD spelare för bilar

Tablet DVD-spelare är i grunden bärbara DVD-spelare som inte fälla ihop. Variationen är jämförbar med en Tablet PC vs en bärbar dator, samma funktionalitet - unik design. Med en skivhållaren door ligger antingen ovanpå eller på den sidan, fästen tabletten bil DVD-spelare mot ryggstödet med vågrät orientering.Externa talare spola vanligtvis monterad på framsidan av enheten. Det finns endast 1 skärm och baksätet tittande kan bli något trångt, flera enheter gör fartyg med dubbla trådlösa headset.

För mycket mera information se dussintals stor bärbar bil dvd spelare med konsument recensioner och prisinformation vid betsportabledvdplayers.

No comments:

Post a Comment