Sunday 11 March 2012

Hur lätt och enkelt hitta de allra bästa Coverking bil täcka

Att hitta din bil Täck Har blivit snabbt och enkelt. Och prisvärda också!

CustomCovers gör det verkligen prisvärt att köpa din Coverking bil täcka. För här på vår nätbutik vi erbjuder dig de bästa Coverking bil täcka till lägsta Internet priser. Bara bläddra i vår butik och plocka dina produkter i olika material. Coverking är ett globalt välkända tillverkare, och en ledande aktör i världen av bil omfattar. Och det är därför du kan vara säker på din Coverking bil täcka.

Och varför bara bil omfattar får du bilklädsel, instrumentpanel täcker, golvmattor, anpassade sunshields och mycket mer från Coverking. När du köper en Coverking bil täcka, kan ni vara säker på kvaliteten eftersom Coverking används endast den bästa kvaliteten material som finns i branschen för att skydda och försköna bilens interiör och yttre.

Coverking bil täcka för utomhus

Ger alla väder skydd, motstår snö och regn inklusive surt regn, kan UV-skydd, håller fordonet säkert från träd SAPS, fågelspillning och damm, gör andningsförmåga och isolering, Coverking bil täcka är lätt att hantera också.

TRI GUARD: En tre-lagers custom / Universal Coverking bil täcka material som lämpar sig för lätta vädret. Ett utmärkt val för lätta och medeltunga vädret. Fukt är inte upp av tyget och låt luften cirkulera genom tyget.

COVER BOND 4: Cover Bond 4 liknar Tri Guard, men har en extra mitt smältblåst skikt. Det ger extra kraft och bulk. Fyra nivåer av extra tjockt skydd ger ökat skydd från mindre Dings, små hyllar, skråmor och skador av andra faror.

MOSOM PLUS: I stället för ett smältblåst mellanlager har Mosom en unik polyetylen mikroporös film, vilket resulterar i mjukhet av polyetylen och styrka och stabilitet av polypropen. Är det ett utmärkt val för fordon som utsätts för måttlig vind och regn.

Skyddslock: den lägsta kostnaden material. Täck Guard är ett bra val för budget minded konsumenter som söker grundläggande, lätt väderskydd. Högkvalitativ polypropylen har använts i ett enda lager formatet.

No comments:

Post a Comment